News

Cum se ascundea John F. Kennedy Jr. de paparazzi

adelina.duinea
June 12, 2019 14:33 PM

John F. Kennedy Jr. a fost „vânat” de paparazzi zeci de ani, de la naștere și până la decesul său brusc. Bărbatul era cunoscut mai ales pentru numeroasele sale glume cu privire la paparazzi: „Măcar de-aș fi fost ceva mai puțin fotogenic”.

Pe aceeasi temaBrigitte Bardot, steaua cinematografiei franceze și cariera sa încheiată brusc

În mod normal, soția sa, Carolyn Bessette, era cea care avea numeroase conflicte cu fotografii din cauza metodelor invazive de a-i surprinde în imagini împreună. „Bine ai venit la circ”, i-a spus John la începutul relației. „Ignoră clovnii, asta e tot.”

Cum se ascundea John F. Kennedy Jr. de paparazzi

Într-o nouă biografie, The Kennedy Heirs, autorul J. Randy Taraborrelli dezvăluie că, deși era obișnuit cu toate camerele de filmat, John făcea ocazional eforturi extraordinare pentru a le evita.

Potrivit lui Lenny Holtzman, hairstylistul familiei Kennedy, John îl mai suna ocazional pentru a-l ajuta să scape de paparazzi.

„Mă suna din aeroport când ajungea în Cape Town din Manhattan și-mi zicea „Lenny, am nevoie de bicicleta și de deghizarea mea”.

Așa că mergeam cu bicicleta, rochia și peruca lui. Intra în toaleta femeilor, se schimba, se urca pe bicicletă și trecea fix pe lângă paparazzi.

Niciodată nu-l recunoșteau. Nu era o femeie atractivă. Obișnuiam să râd atât de tare de el.” 

„Prințul Americii” a devenit agresiv cu paparazzi

Scriitorul Taraborrelli mărturisea și că până în vara anului 1995, John devenise foarte agresiv cu paparazzi.

Citește și: Sarah Jessica Parker și John F. Kennedy Jr., unul dintre cele mai vânate cupluri celebre

Țipa la ei să facă pași înapoi. Ceva mai târziu, în februarie 1996, John și Carolyn au fost fotografiați certându-se teribil în afara unui restaurant.

„La un moment dat, John i-a tras inelul de logodnă de pe deget. A fost urât, se împingeau, se trăgeau, țipau și plângeau.”

Faimoasa ceartă amenința afacerea noii reviste a lui Kennedy, George. „Ne era teamă de felul în care povestea va afecta agențiile de publicitate, mai ales industria publicității pentru femei.”

„Știam cu toții că John avea un temperament vulcanic. Pentru public era însă ceva nou. Părea că iubita sa scosese ce era mai rău din „Prințul American”, că ea l-a schimbat. Mulți au acuzat-o că a făcut asta.”

„În cele din urmă, cred că ea era mai supărată că era în public în momentul conflictului, decât din cauza conflictului în sine.”

Sursă: InStyle