News

Cum se descurcă Andreea Bălan în postura de mămică singură

iulia.statie
October 16, 2020 10:40 AM

Andreea Bălan a vorbit despre cum se descurcă în postura de mămică singură, dezvăluindu-le fanilor că are multe provocări de înfruntat.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan, la spital! Ce i-a mărturisit soţul solistei, George Burcea

Cum se descurcă Andreea Bălan ca mămică singură

Într-o emisiune TV, Andreea Bălan a povestit că își adoră fetițele și îi place rolul de mămică, dar, se descurcă greu singură.

”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc.”, a declarat Andreea Bălan la Acces Direct.

Mai mult, vedeta a povestit și care este relația fostului partener, George Burcea, cu fetițele. ”O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește.”, a adăugat aceasta, potrivit cancan.ro.

Ce a spus George Burcea despre ruptura de Andreea Bălan

Recent, George Burcea a vorbit despre despărțirea de Andreea Bălan, explicând adevăratul motiv pentru care ei au decis să își spună adio. 

„La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru Ok Magazine.

Mai mult, actorul își dorește ca fosta soție să fie fericită:  „Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre.”