News

Cum se descurcă Gigi Hadid și Zayn Malik cu bebelușul lor

iulia.statie
September 26, 2020 13:15 PM

Gigi Hadid și Zayn Malik se bucură extrem de mult de noua etapă din viața lor, anume viața de părinți.

Pe aceeasi temaAre sau nu operații estetice Gigi Hadid?

Cum se descurcă Gigi Hadid și Zayn Malik cu micuța lor

Potrivit E! News, atât Gigi, cât și Zayn, se bucură de timpul petrecut cu micuța lor, iar toate momentele au fost extrem de emoționante după venirea ei pe lume. Atât în timpul travaliului, cât și la naștere, Yolanda Hadid și Trisha Malik erau prezente.

„Totul a decurs fără probleme și ea se recuperează la penthouse-ul ei. Gigi se simte minunat și nu îi vină să creadă că ei au creat un înger. Este cu adevărat îndrăgostită și a avut multe momente emoționante în timp ce își ținea în brațe fetița.”, a zis o sursă.

Și Zayn Malik se bucură de timpul petrecut alături de bebeluș și iubita lui: „Zayn a fost extrem de emoționat atunci când fetița s-a născut. A fost un moment special pentru el. Acesta a spus că s-a schimbat pentru totdeauna și niciodată nu o să o dezamăgească pe Gigi sau pe fetiță. El vrea să fie cel mai bun tată și este extrem de bucuros.”

Mai mulți membri ai familiei lui Gigi Hadid, printre care tatăl ei, Mohamed Hadid, fratele său, Anwar Hadid și sora ei, Bella Hadid, deja au întâlnit bebelușul și sunt total îndrăgostiți de micuță: „Trăiesc momente minunate și nu se pot sătura de ea.”

Prima imagine cu bebelușul

La naștere, atât Gigi Hadid, cât și iubitul ei, Zayn Malik, au dezvăluit poze alb-negru cu micuța pentru a împărtăși cu fanii momentul superb.

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. A încerca să exprim în cuvinte despre cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic omuleț este peste înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună.”, a scris cântărețul.

La puțin timp după, Gigi Hadid a scris și ea un mesaj emoționant pe social media: „Fata noastră s-a alăturat pe acest pământ și deja ne-a schimbat lumea.”

 

View this post on Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love🥺💕

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on