News

Cum se îmbrăca, de fapt, Iulia Vântur pe vremea când prezenta Dansez pentru tine alături de Ștefan Bănică jr. FOTO

raluca.oprea
February 26, 2020 13:23 PM

Înainte de a deveni un star în India, Iulia Vântur s-a făcut remarcată la PRO TV, atât din postura de prezentatoare a ştirilor, cât şi din cea de prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine”.

Iulia Vântur a făcut pereche cu Ştefan Bănică Jr. la show-ul care promitea să împlinească dorinţele celor care dansau mai bine şi impresionau juriul şi telespectatorii. Emisiunea a durat din 2006 până în 2013, postul de televiziune înregistrând audienţe foarte bune în această perioadă.

Iulia Vântur şi Dansez pentru tine, o poveste de succes

Aşa cum ne-a obişnuit de-a lungul anilor, Iulia Vântur impresionează prin eleganţă, iar şi pe vremea când prezenta „Dansez pentru tine” ea purta rochii lungi, colorate şi stilate uneori cu imprimeuri sau aplicatii supradimensionate, alese de Eniko Szanto, stilista emisiunii.  (Puteţi vedea mai multe imagini în Galeria Foto).

Iulia Vântur a impresionat la Dansez pentru tine prin ţinutele alese

Perioada în care a prezentat show-ul de divertisment de la Pro TV a fost una foarte plăcută pentru Iulia Vântur. În 2017, revenită pentru o scurtă perioadă în ţară, ea le-a făcut o scurtă vizită lui Bogdan Boantă și Cocuței, coregrafii de la „Dansez pentru tine”.

Ea a mers la sala de dans unde aceştia exersau coregrafii, iar surpriza a fost să vadă că ei făceau dansuri pe o melodie pe care ea o lansase în India. Vedeta nu s-a putut abţine şi a filmat momentul.

„Cât de bine este să lucrezi cu foștii colegi! Dansez pentru tine, ce vremuri! Mă simt binecuvântată pentru ce am trăit în acei ani! Mulțumesc tuturor! (…) „Am venit la studioul de repetiții… Ce fac băieții ăștia? repetă pentru mine, dansează pentru mine băieții ăștia…”, a spus ea încântată, după ce a intrat în sală.

Iulia Vântur a lăsat România pentru India

De ceva vreme, Iulia a lăsat România pentru India, acolo unde are o viaţă fericită alături de Salman Khan, iubitul ei, şi unde a început să fie o prezenţă constantă şi apreciată în industria divertismentului.

Recent, aceasta a părăsit meleagurile indiene pentru a apărea într-o peliculă filmată la Londra. Chiar şi aşa, Iulia nu a putut să stea prea mult departe de partenerul ei de viaţă, iar cei doi s-au reunit cu ocazia unei petreceri de Ziua Îndrăgostiţilor pe care Salman Khan a organizat-o pentru ea.