Fashion

Cum se îmbracă, de fapt, Kate Middleton atunci când face sport. FOTO

nicoleta.ionita
March 2, 2020 10:00 AM

Kate Middleton a impresionat într-o ținută sportivă, în cadrul unui eveniment de pe London Stadium. Ducesa de Cambridge s-a luat la întrecere cu atleții și a învățat și câteva mișcări de taekwondo. La 38 de ani, Kate a demonstrat că este într-o formă fizică de invidiat.

Kate Middleton, ținută banală pe London Stadium

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ducesa de Cambridge este o persoană activă, care se implică în tot felul de evenimente, mai ales dacă este vorba despre cele caritabile. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută, când aceasta a participat la un eveniment organizat de SportsAid, pe London Stadium. Kate Middleton a renunțat la ținutele elegante cu care ne-a obișnuit și a venit îmbrăcată corespunzător evenimentului, etalându-și corpul tonifiat. La cei 38 de ani, Ducesa arată senzațional.

Kate a optat pentru o ținută banală: o pereche de pantaloni verzi, de la Zara și o bluză de aceeași culoare. În picioare, Ducesa de Cambridge a purtat o pereche de adidași de la Marks&Spencer, în valoare de 29.50 lire sterline. Pantalonii au costat doar 6 lire sterline.

Kate Middleton a optat pentru o ținută lejeră

Cu părul prins lejer și cu zâmbetul în permanență pe buze, soția Prințului William a fost o prezență extrem de agreabilă.

Ducesa de Cambridge, lecții de taekwondo

Kate Middleton a participat activ la eveniment. A alergat cot la cot cu fosta atletă britanică Jessica Ennis-Hill și și-a arătat pasiunea pentru sport.

Kate Middleton a alergat cu fosta atletă Jessica Ennis-Hill

Ducesa de Cambridge nu s-a oprit aici. A vrut neapărat să ia și lecții de taekwondo. Lutalo Muhammad, vicecampion olimpic la această disciplină, a fost cel care i-a arătat Ducesei mișcările de bază. Extrem de atentă la indicațiile primite, Kate s-a descurcat de minune.

Kate Middleton, alături de Lutalo Muhammad, vicecampion olimpic la taekwondo
Ducesa de Cambridge s-a implicat în toate activitățile sportive

Kate Middleton, care este de altfel și deținătoarea organizației caritabile SportsAid, și-a făcut timp și pentru a discuta cu părinții copiilor care vin să practice sport. Aceasta i-a felicitat pentru sprijinul pe care îl oferă micuților și i-a încurajat să nu renunțe și să-i ajute pe cei mici să-și îndeplinească visul de a deveni campioni. De asemenea, și antrenorii au avut parte de cuvinte de laudă din partea Ducesei de Cambridge.

Organizația SportsAid ajută anual aproximativ 1.000 de copii, cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Sunt acoperite costurile pentru antrenamente, dar și pentru competițiile la care participă. Evenimentul s-a încheiat cu o poză de grup, în care bineînțeles, atracția principală a fost Kate Middleton.