News

Cum se înțeleg Dua Lipa și Anwar Hadid

iulia.statie
January 15, 2021 16:30 PM

Se pare că ferma pe care Yolanda Hadid o deține în Pennsylvania a fost preferată de toate rudele ei în perioada de izolare. Spre exemplu, Dua Lipa a petrecut timpul acolo alături de iubitul ei, Anwar Hadid, dar și surorile lui, Gigi și Bella Hadid.

Pe aceeasi temaCe au în comun Dua Lipa și Bella Hadid? 

Dua Lipa, extrem de apropiată de Anwar Hadid

Cântăreața a povestit că toți s-au relaxat petrecând timp în natură, dar și cu animalele, simțindu-se acum mult mai apropiată de iubitul ei și familia lui. „Mă simt mult mai confortabil în această relație, mai mult decât m-am simțit în altele.”, a dezvăluit ea pentru Rolling Stones.

Cum își petrecea zilele? „Mă trezeam în jurul orei 9 sau 9:30, făceam un dus, mă îmbrăcam, mâncam micul dejun, scoteam câinele la o plimbare lungă, poate făceam yoga, luam prânzul, stăteam toți împreună, urmăream un film sau mă jucam cu animalele.”, a dezvăluit ea.

La ferma Yolandei se găsesc vaci și capre, dar și cai, iar Dua Lipa a învățat să călărească, explicând că Anwar și surorile sale, Gigi și Bella, sunt extrem de talentați la această activitate. „O pot face ușor, dar nu sunt foarte bună.”, a zis ea. Poate că fanii își amintesc, dar la aceeași fermă Gigi Hadid a stat pe perioada sarcinii, Zayn Malik, iubitul ei, locuind și el acolo.

Când au început să formeze un cuplu Dua Lipa și Anwar Hadid

Cântăreața a mai avut o relație cu fostul model Isaac Carew, cei doi formând un cuplu timp de cinci ani. După ce au participat împreună la Met Gala din 2018, aceștia s-au despărțit, iar la scurt timp după, artista era surprinsă în ipostaze tandre alături de Anwar Hadid.

Aceasta s-a înțeles extrem de bine cu familia lui din primele clipe, după ce i-a fost alături lui Anwar la înmormântarea bunicii sale de pe 5 septembrie 2019. După acest eveniment dureros, ei apăreau împreună la prezentarea Marc Jacobs pentru colecția de primăvară 2020, ținută la New York Fashion Week.