News

Cum se înțeleg Kim Kardashian și Kanye West după ce au plecat în vacanță

iulia.statie
August 16, 2020 13:26 PM

Kim Kardashian și Kanye West s-au împăcat și o duc din ce în ce mai bine, la trei săptămâni după ce rapper-ul a scris pe social media că își dorește să divorțeze de vedetă.

Pe aceeasi temaCe mesaje șocante a transmis Kanye West despre Kim Kardashian și Kris Jenner

Unde au plecat Kim Kardashian și Kanye West

„Kim și Kanye se înțeleg foarte bine acum. Majoritatea conversațiilor lor sunt despre copii. Nimic nu s-a schimbat între ei.”, a explicat o sursă pentru HollywoodLife.

După scandalul ce a șocat o lume întreagă, după comentariile făcute de West cu privire la faptul că el și Kim se gândeau să o avorteze pe micuța lor, North și după ce vedeta a vorbit de starea de sănătate mintală a soțului său, cei doi au plecat într-o vacanță pentru micuții lor, North, în vârstă de 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani și Psalm, 1 an.

 „Kim și Kanye merg în aceste vacanțe pentru micuții lor. Ea le spune oamenilor că acest timp petrecut ca o familie și aceste călătorii sunt pentru copii. Acesta nu este un mod de a salva mariajul sau a rezolva problemele, este strict vorba de micuți și de familie. Acesta a fost mereu un lucru important pentru Kim și nu va lăsa orice problemă dintre ea și Kanye să o oprească să facă asta.”, a explicat sursa, adăugând că vedeta și micuța ei, North, adoră să se afle în natură.

Ce planuri are Kim Kardashian pentru familia sa

„Kim chiar știe cum să ridice un cort și să ajute cu un foc de tabără, nu mulți știu asta despre ea, dar se bucură când se află în natură. Ea adoră să își ducă copiii în diferite locuri, motiv pentru care ar merge oriunde dar nu în Wyoming. Îi place să vadă lumea și să aibă experiențe noi. Ea nu a dat multe detalii despre aceste vacanțe, așa că nu mulți oameni știu despre planurile pe care ea le are cu familia în acest moment.”, a continuat sursa.

Cei șase s-au plimbat extrem de mult în ultima vreme, începând cu o călătorie în Republica Dominicană, apoi Miami, Florida și Colorado.