News

Cum se înțeleg Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

iulia.statie
June 25, 2020 17:47 PM

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone erau văzuți pentru prima oară acum trei ani, iar mulți nu credeau că relația lor o să reziste.

Pe aceeasi temaCe spune Camila Morrone despre relația cu Leonardo DiCaprio

Relația dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone este extrem de serioasă

Totuși, cei doi sunt mai apropiați ca oricând și au sărbătorit recent ziua de naștere a Camilei. Aceștia au ales să sărbătorească pe un iaht, alături de apropiați. Ba chiar, păreau extrem de îndrăgostiți, demonstrându-le tuturor că relația lor este extrem de serioasă.

„Leonardo este extrem de independent de obicei, își petrece mult timp cu amicii lui, dar, din cauza carantinei, el a stat mult timp cu Camila. Adoră să fie alături de ea.”, a povestit o sursă pentru publicația People.

Cei doi au avut prima apariție oficială împreună la premiile Oscar din acest an, Camila fiind alături de iubitul ei, ținând cont că el a fost nominalizat la un premiu pentru rolul din pelicula ‚Once Upon a Time…in Hollywood’. Nimeni nu se aștepta să îl vadă pe Leonardo cu iubita sa la braț, dar, aceștia demonstrează mereu că orice ar spune lumea, ei sunt extrem de apropiați. „Sunt extrem de apropiați. Leo și-a petrecut fiecare zi în ultimele luni alături de Camila, în locuința sa.”, a explicat aceeași sursă apropiată de cuplu.

Anul trecut, Camila vorbea cu publicația Los Angeles Times despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de faimosul actor, dar și despre diferența de 23 de ani dintre ei, explicând că este deranjată de modul în care oamenii percep cuplul din care face parte.

„Sunt atât de multe relații la Hollywood și în istoria lumii în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred că oricine are dreptul să fie cu orice persoană își dorește”, povestea aceasta.

Deși nu îi convine faptul că oamenii o tratează doar ca pe ‘iubita lui Leonardo DiCaprio’, aceasta înțelege totuși de unde a pornit fascinația pentru relația lor: „Cred că și eu aș fi curioasă. Este frustrant deoarece cred că ar trebui să fi cunoscut și dincolo de relație, însă sunt sigură că nu o să mai fie un subiect atât de important acest lucru.”