News

Cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei. Cântărețul a spus totul

iulia.statie
March 11, 2021 14:04 PM

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase și admirate cupluri din showbiz-ul românesc, iar cei doi se bucură de doi băieței, Akim și Dominic. Cântăreața a mai avut în trecut un mariaj ce nu a avut succes, cu  Vicenzo Castellano, din care a rezultat o fiică, Maya.

Pe aceeasi temaAntonia are un fizic de invidiat! Cum se menține artista în formă după trei nașteri

Ce relație are Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Alex Velea a dezvăluit cum se înțelege cu fiica Antoniei, Maya. Cântărețul a făcut dezvăluiri emoționante, explicând că o consideră pe micuță ca fiind fetița lui. Mai mult, Akim și Dominic întreabă mereu de sora lor.

„Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare.”, a spus Alex Velea.

Artistul a vorbit și despre divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano. „Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie.  Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun.”, a adăugat artistul.

Ce a spus Alex Velea despre Antonia

Recent, invitat la podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, cântărețul a vorbit despre relația cu Antonia, explicând că este extrem de fericit. Cei doi se potrivesc perfect, iar Alex Velea nu ar putea să fi cerut mai mult de la o parteneră de viață.

„Noi ne potrivim foarte bine. Ca și caracter, sufletele noastre seamănă mult și totodată reușim să ne și completăm. Nu știu, sunt fericit rău că trăiesc cu ea. Mă consider norocos. Are un suflet fabulos, nu cred că aș fi putut să îmi doresc (…) înglobează toate calitățile pe care le-aș fi vrut de la partenera de viață, ba chiar are mai multe decât…nu știu dacă merit tot ce îmi oferă, jur.”