News

Cum se înțelegeau Meghan Markle și Kate Middleton! Relația lor era foarte rece

iulia.statie
July 29, 2020 10:35 AM

Atunci când Meghan Markle s-a alăturat Familiei Regale, toată lumea și-a imaginat că ea și cumnata ei, Kate Middleton, vor deveni instant cele mai bune prietene.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Ce relație aveau Meghan Markle și Kate Middleton

Totuși, ele nu au fost prea apropiate una cu cealaltă, fiind doar politicoase atunci când trebuiau să interacționeze. Potrivit unei noi cărți, ‚Finding Freedon’, scrisă de către reporterii regali Omid Scobie și Carolyn Durand, cele două au avut o relație destul de rece.

Într-un extras din carte publicat de U.K. Times, cei doi autori au oferit câteva detalii din viața privată a Familiei Regale și au discutat inclusiv despre presupusa situație tensionată ce exista între Meghan Markle și Kate Middleton: „Cele două Ducese s-au străduit să treacă peste politețea ce a existat atunci când s-au întâlnit pentru prima oară.” Cei doi biografi au adăugat că era evident că acestea erau distante una cu cealaltă atunci când au participat împreună la King Power Royal Charity Polo Day vara trecută, la doar două luni după ce Markle îi dăduse naștere lui Archie.

 „Abia dacă au schimbat câteva cuvinte.”, au continuat cei doi, concluzionând că relația rece pe care o aveau se datora conflictului dintre Harry și Monarhie. Lucrurile au început să fie mai clase la jumătatea anului 2019, însă, imediat ce Ducii de Sussex și-au anunțat decizia de a renunța la titlurile regale și la îndatoriri, relația cu Prințul William și Kate Middleton s-a agravat.

Ce s-a întâmplat între cele două

În martie, Meghan și Harry au confirmat că au făcut alegerea potrivită atunci când numele lor au fost tăiate din lista oficială de la Commonwealth Service: „Decizia a fost luată fără a fi consultați și au fost anunțati după ce au fost printate 2000 de liste pentru oaspeți, iar numele lor lipseau în mod special.”

Între timp, la eveniment, Kate s-a comportat distant cu Meghan: „Deși Meghan a încercat să facă contact vizual cu Kate, Ducesa abia s-a uitat la ea.” O prietenă de-a lui Meghan a dezvăluit ulterior că aceasta s-a simțit „epuizată emoțional” și „nu își putea imagina că se va mai întoarce la viața regală.”

Pentru noua carte ce a fost lansată, un oficial al Ducilor de Sussex a explicat: „Ducele și Ducesa de Sussex nu au fost intervievați și nu au contribuit la Finding Freedom. Cartea este bazată pe experiența autorilor ca membri ai presei regale.”