Beauty

Cum se menţine Amalia Enache, la 42 de ani! Vedeta a dezvăluit trucurile la care apelează

andreea voicu
March 12, 2019 14:15 PM

Amalia Enache are mare grijă de imaginea sa, iar pentru acest lucru apelează la mici trucuri de frumuseţe pentru a se menţine în formă.

Prezentatoarea tv a explicat că secretul siluetei sale constă într-un stil de viața echilibrat, care o ajută să nu apeleze la diete prea drastice.

Cum se menţine Amalia Enache, la 42 de ani! Vedeta a dezvăluit trucurile la care apelează

„Nu pot spune că am o siluetă de invidiat, ci mai degrabă una constantă. Eu nu mă încadrez, mai ales pentru showbiz, în standardele cerute. Mă uit și eu în jur… Uite, de exemplu, Anca Serea, care are cinci copii și arată cum arată. Genul ăsta de siluetă eu știu că nu vine dintr-o întâmplare, nu mă amăgesc că altele au nu știu ce metabolism. Știu că e nevoie de niște eforturi. Treaba cu o frunză de salată nu a funcționat niciodată la mine!

Nu mă înfometez, nici nu mănânc foarte mult, am doar un stil de viață echilibrat care mă ține departe de diete. Am, în schimb, perioade în care încerc să limitez anumite alimente și fac asta, în primul rând pentru ten. De exemplu, atunci când nu mănânc zahăr, îmi place foarte mult cum arată fața mea. Și am înțeles că și cu pâinea trebuie avută atenție, în sensul că nu pâinea în general îngrașă, ci doar pâinea cu drojdie, așa că trebuie să o alegem pe cea cu maia dacă nu vrem să adunăm kilograme’‘, a declarat Amalia Enache pentru viva.ro.

De asemenea, aceasta a mărturisit că bea multe lichide, însă nu se dă înapoi nici de la tratamentele oferite de saloanele de înfrumusețare.

„Dintotdeauna beau foarte multă apă, nu mă încadrez printre cei care își pun ceasul să sune pentru a bea apă pentru că stau foarte bine la capitolul ăsta, încă de mică, iar acest lucru ajută la frumusețea tenului. Deci, pe de o parte echilibru, iar pe de alta, pentru că sunt de 21 de ani în televiziune, trebuie și tenul meu să treacă prin niște tratamente, din când în când”, a mai adăugat Amalia Enache.