Beauty

Cum se menține Ana Baniciu în formă! Care este secretul artistei

Verdict.ro
November 16, 2018 13:39 PM

Ana Baniciu este una dintre cele mai frumoase artiste din showbizul românesc. Vedeta a câștigat rapid notorietate, fiind una dintre cele mai în vogă cânterețe ale momentului.

Anul trecut, Ana a participat alături de Raluka în competiția Asia Express pe care cele două au și câștigat-o. În prezent, duo-ul participă în echipă și la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Artista este fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu, și, într-un interviu acordat pentru Libertatea, vedeta a mărturisit că este foarte atașată de familie.

Cum se menține Ana Baniciu în formă! Care este secretul artistei

Când vine vorba despre frumusețe și despre cum este ea corelată cu succesul, Ana mărturisește:

„Contează destul de mult să fii plăcută și mai ales să te simți bine tu în pielea ta. Sunt de părere că transmiți ceea ce simti și încrederea în mine este un factor foarte important.”

Pentru a avea încredere în sine, Ana depune eforturi de a se menține întodeauna în formă! Un trup sănătos, este un trup frumos. Pentru asta, artista nu lipsește niciodată de la sală. Acolo capătă din ce în ce mai multă putere, după cum mărturisește și într-o postare de pe contul personal de Instagram.

Din ce in ce mai puternica ?? Multumesc @lucadabah ???

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu) on

Deși are un trup de invidiat, Ana mărturisește că nu intenționează să pozeze vreodată nud. Întrebată de Libertatea ce nu ar face indiferent de suma primită, artista a dezvăluit:

„Nu aș poza nud și nu mi-aș denigra familia la televizor!”

În concordanță cu sportul și cu alimentația sănătoasă, Ana mai are un secret pentru a-și menține aspectul luminos și starea de bine.

„Momente grele au tot fost, dar nu îmi place să îmi amintesc de ele. Îmi place să iau viața cu bune și cu rele și să învăț atât din greșelile mele, cât și din ale celor din jurul meu!”