Beauty

Cum se menține Andreea Marin în formă

Verdict.ro
October 10, 2018 10:54 AM

Încă de anul trecut, Andreea Marin a început să capete forme. A recunoscut că îi este greu să ţină diete, însă iată că de câteva săptămâni a declarat război kilogramelor în plus.

Pe aceeasi temaEmisiune nouă la Pro TV! Află cum poți câștiga 10.000 de lei

Cum se menține Andreea Marin în formă

Pentru a redeveni suplă, Andreea face antrenamente drastice, care presupun efort maxim. Click! a surprins-o ieşind de la sală.

„Prea puţin mă interesează, generic vorbind, ce-i place ochiului. Din perspectiva mea, frumuseţea înseamnă sănătate, echilibru, pentru că dacă eşti un om echilibrat, faţa îţi este luminoasă, iar corpul are o formă armonioasă”, spunea  Andreea Marin (43 de ani), pe la finalul anului 2017, scrie Click!.

Dacă înainte antrenamentele la sala de sport erau floare la ureche, acum sunt demne de Hercules, pentru că bruneta urmează programul „Bodyshape”, întins pe parcursul a 6 săptămâni.

„Am primit un dar neaşteptat, care e şi o provocare în acelaşi timp: durează 6 săptămâni şi e întocmai ritmul dimineţilor cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun în mine, profesional şi personal.

După doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalţi, dar şi umorul care se naşte ad-hoc. Sincer, e minunat!”, a declarat Andreea Marin.

Iată cum vrea Andreea să scape de 6 kilograme:

  • 18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/săptămână)
  • Plan alimentar uşor de ţinut
  • Seminar de nutriţie
  • Seminar de mâncat emoţional
  • Acces la grupul privat de susţinere
  • Acces la idei de reţete sănătoase
  • 2 evaluări ale compoziţiei corporale