Beauty

Cum se menține în formă Regina Letizia a Spaniei. Iată dieta sa

ioana pana
December 2, 2019 07:00 AM

Din anul 2004, de când s-a căsătorit cu actualul soț al său, Regele Filip al VI-lea, Regina Letizia a Spaniei a rămas una dintre cele mai celebre personalități regale și mai ales, una dintre cele mai stilate. 

Pe aceeasi temaCum își menține silueta fotomodelul Elsa Hosk. Iată secretele sale

Dincolo de stilul său remarcabil, Letizia este o inspirație în ceea ce privește silueta și în general, wellness-ul. Aceasta duce o dietă echilibrată, lesne de înțeles, dar optează și pentru sporturi care o ajută să își mențină tonusul și să se relaxeze în același timp.

Cum se menține în formă Regina Letizia a Spaniei. Iată dieta sa

Asemenea foarte multor vedete, Regina Letizia se ghidează după un plan alimentar, nu după diete care promit rezultate rapide și imposibil de menținut ulterior. Conform popsugar.com, Letizia urmează așa-zisa „Perricone Diet”, care implică o alimentație bazată exclusiv pe alimente cu proprietăți antiinflamatorii, asemenea somonului, fructelor, legumelor și grăsimilor sănătoase.

„Excesul de zahăr în dietă are, fără îndoială, o serie de efecte negative, printre care inflamațiile, și deloc suprinzător, o predispoziție către diabet. În același timp, persoanele care reduc cantitatea de zaharuri din dieta personală înregistrează valori scăzute ale glicemiei. «Perricone Diet» exclude și grăsimile saturate, carbohidrații rafinați și alcoolul, trei grupe alimentare dăunătoare în general, sănătății.”, declară specialiștii.

În ceea ce privește programul de antrenamente, s-a speculat pe parcursul anilor că Regina Letizia are un program variat, și în același timp, riguros, de sport, care contribuie cu succes la silueta sa impecabilă. Asemenea multor doamne, Regina este o fană a claselor de Zumba. Originară din Columbia, Zumba este o cale distractivă și foarte eficientă de a arde calorii și de a-ți îmbunătăți ritmul cardiac, toate acestea în pași de dans.