Beauty

Cum se menține Paula Seling în formă

adelina.duinea
April 8, 2019 11:35 AM

În urmă cu doar o zi, Paula Seling le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că decizia de a renunța la produsele de origine animală a fost una dintre cele mai bune pe care le-a luat în privința sănătății sale. La mesajul publicat, artista a primit numeroase reacții, atât pozitive cât și negative.

Cum se menține Paula Seling în formă

„De Ziua Mondială a Sănătății aș vrea să vă mărturisesc că una dintre deciziile cele mai bune în ceea ce privește sănătatea mea a fost să renunț la carnea de orice fel. Și, mai recent, la toate produsele de origine animală. Mă simt perfect! Mănânc crudități mai mult de 60% din mesele pe care le consum și nu m-am simțit niciodată mai plină de energie.

Nu e un proces ușor, dar m-a ajutat faptul că m-am obișnuit să mănânc o salată mare la fiecare masă. Documentarele „What the Health” și „Forkes over Knives”, precum și cartea „Studiul China”, m-au făcut să înțeleg mai multe. M-am adresat unui nutriționist care mi-a explicat, precum spune și în documentar, că „nevoia” noastră de proteină animală este un mit. În dieta omnivoră, de cele mai multe ori, lipsesc fibrele și vitaminele venite din plante. Omul modern consumă prea puțin plante și prea mult carne, ouă, lapte. 

PS: Nu vă plac urzicile? Eu le ador. Și toate plantele de primăvară! ?”

Citește și: A slăbit 5 kg în 10 zile! Care este dieta secretă a Ioanei Ginghină

Reacțiile prietenilor ei virtuali

Ca urmare a reacțiilor primite, Paula a mai publicat un mesaj:

„Mă întreb ce îl face pe om să presupună că e ok să își dea cu părerea despre viața altcuiva. Despre modul lui de a fi, a gândi, a exista, a se hrăni, a respira. Mă întreb de ce o informație expusă cu gând pașnic de a DA MAI DEPARTE ceea ce te ajută pe tine să fii fericit, pe altul il face să scape, printre dințișori, niște vorbe pe care nu le-ar adresa mămicii personale?.

E o chestiune de educație. oare, faptul că nu știm să respectăm alegerile celuilalt și considerăm că avem drepturi asupra vieții sale? Sau e o chestiune de ADN? ?? PS: Promit să vă spun la ce mă refer după ce primesc niște răspunsuri. Mersi.”

Și la ultimul mesaj, artista a primit numeroase comentarii.

Citește și: Secretul tenului perfect al lui Kate Middleton. Uleiul care ..

„Eu am altă dilemă. Nu neapărat referitoare la tine. De ce vedetele noastre, când primesc 101 mesaje din care 100 sunt de apreciere și 1 de hate, îl iau în seamă fix pe acela. Exemplu recent: Andreea Balan care a avut sute de mesaje drăguțe dar ea s-a necajit de nu știu ce mesaj aiurea.”

„Mie, de exemplu, îmi place cum cânți. Dar nu aprob stilul tău de alimentație. Postarea ta precedentă excede imaginea de până acum (imaginea de cântăreață).  Mult succes în carieră și aștept următorul concert.”