Beauty

Cum se menține Romanița Iovan în formă

Verdict.ro
March 27, 2019 14:02 PM

Romanița Iovan împlinește 54 de ani, însă fizicul ei continuă să fie unul de invidiat. Creatoarea de modă a fost întotdeauna a fost atentă la alimentație și a făcut mult sport.

Cum se menține Romanița Iovan în formă

„Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă și nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus”, spune creatoarea de modă.

„Consider că este o influenţă pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relaţie pe care am avut-o cu un bărbat până acum”, spunea Romaniţa Iovan anul trecut, potrivit VIVA!, citat de Libertatea.

Citește și: Ce mare a crescut băiatul Romaniței Iovan! Albert are 14 ani

Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau orez.

Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte.

A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri!”, a mai  spus Romaniţa Iovan.

Citește și: Chirurgul estetician Adina Alberts, sfaturi pentru Romanița Iovan

Romanița Iovan a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan, care a murit în tragedia din Munții Apuseni, din urmă cu câțiva ani. Din mariajul creatoarei de modă cu Adrian Iovan a rezultat un fiu, Albert. Ulterior, Romanița Iovan a început o poveste de iubire cu avocatul Iulian Gogan, un bărbat cu 12 ani mai tânăr decât ea.

Ce spune Romanița Iovan despre relația cu un bărbat mai tânăr

„Eu mă mir, cum se miră și el, și cum se miră o grămadă de oameni care nu au dat șanse acestei relații. La noi chiar a funcționat. Nici nu știu dacă am mers pe o rețetă. Nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate că nici el. Oricum, nu vreau să mă căsătoresc, și nici el. Dar am mers pe încredere.

Maturitatea mea i-a dat și lui ceva, odată cu trecerea timpului s-a maturizat și el. Știți cum e, bărbații sunt mai copii decât femeile. Eu poate am luat din energia lui. E foarte important să fii energică, n-ai cum tu, ca femeie, să fii ca o legumă, și el ca un spiriduș.

Citește și: Paula Chirilă a vorbit despre relația cu noul ei iubit. Ce spune despre tânărul de 27 de ani

A contat foarte mult faptul că am avut încredere unul în celălalt. Pentru mine, viața e o mare bucurie. Eu vreau să mă simt iubită și să mă iubesc. Nu pot să trăiesc altfel… Eu am ales să trăiesc viața iubind și acceptând iubirea. Altfel nu vreau, sunt sigură și stăpână pe mine și nu vreau să trăiesc în alt mod.

I-am spus: „Dacă va veni momentul în care vei simți că îți va plăcea o femeie, zi-mi și ne despărțim cu zâmbetul pe buze. Și eu voi face la fel. Îți recunosc în față că voi face la fel. Deci nu vom trăi în compromis nici două zile”.

Citește și: Ce reguli drastice i-a impus Irinel Columbeanu iubitei tinerele

Nu suntem legați de niciun act, nu ne leagă decât o relație frumoasă, iubirea și o prietenie bazată și pe respect. Este bărbatul cu care am stat cel mai mult, până acum. Probabil că vârsta maturității a contat”, a declarat Romanția Iovan în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea.