Beauty

Cum se menţine Tania Budi în formă. Are 51 de ani şi un corp de adolescentă

andreea voicu
May 4, 2019 16:22 PM

Tania Budi a fost dintotdeauna una dintre cele mai invidiate vedete din România. Şi asta datorită siluetei impecabile pe care o are, deşi a ajuns la vârsta de 51 de ani.

Aceasta le face concurenţă serioară tinerelor domnişoare. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că nu este adepta operaţiilor estetice şi a dezvăluit care este secretul siluetei ei de invidiat. Nu ţine o anumită dietă, ci doar respectă un plan alimentar de mai mulţi ani.

Cum se menţine Tania Budi în formă. Are 51 de ani şi un corp de adolescentă

„Doctorul meu a decis să-mi facă un «Dracula», care practic, este cel mai bun tratament de împrospătare a tenului. Se vede efectul în câteva zile după ce l-ai făcut. În rest, eu nu fac absolut nimic special. Am nişte creme hidratante şi cam atât!’, a spus ea pentru Viva!

„Dietă am una singură, de foarte mulţi ani, mănânc de toate câte puţin. Nu fac rabat de nimic, nu mă abţin de la cartofi prăjiţi, de la pizza, de la nimic. Cum să zic…mănânc doar o treime din porţia pe care aş fi mâncat-o altădată. Cantitatea pe mine mă meţine în formă. Seara nu trebuie să mănânci motiv pentru care de foarte multă vreme ţin frigiderul gol. E doar mâncarea căţelului acolo şi apa plată.’, a mai adăugat Tania Budi.

Tania Budi se iubeşte de mai bine de un an cu un bărbat originar din Constanţa, mult mai tânăr decât ea. De dragul lui, blondina face naveta în Franţa, acolo unde el activează ca şi caporal în Legiunea Străină.