Living

Cum se pregătesc celebritățile pentru Halloween

iulia.statie
October 27, 2020 14:16 PM

Halloween-ul se apropie, iar celebritățile se implică foarte mult atunci când vine vorba de această ocazie. Fie că este vorba de costume sau despre decoratul casei, acestea se bucură și mai mult în fiecare an.

Pe aceeasi temaCele mai interesante costume de Halloween ale celebrităților

Celebritățile se pregătesc de Halloween

Deși Halloween-ul va arăta cu siguranță diferit în acest an din cauza pandemiei de coronavirus, putem să vedem și partea plină a paharului, pentru că decoratul casei rămâne o activitate extrem de amuzantă, mai ales când sunt dovleci la mijloc. Să o luam ca exemplu pe Reese Witherspoon, ce nu doar că și-a decorat foișorul, dar și-a petrecut și weekend-ul vizitând hambarele acoperite de dovleci.

Nici Charlize Theron nu s-a lăsat mai prejos și a decis să se bucure de Halloween. Aceasta a decis să viziteze ‚Nights Of the Jack’ din California pentru o experiență inedită și a obținut și propriul dovleac. „Știi că ai reușit atunci când îți iei propriul dovleac!”, a scris actrița pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

You know you’ve made it when you get your own pumpkin!!

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Regina Halloween-ului, anume Heidi Klum, și-a lăsat creativitatea să zburde atunci când a venit vorba despre decoratul dovlecilor. Bine, aceasta nu ne surprinde prea tare, dacă stăm să ne gândim la faptul că modelul adoră să se costumeze, iar în fiecare an decide să șocheze pe toată lumea.

 

View this post on Instagram

 

Instead of carving pumpkins, get creative and try decorating them instead. Thank you @shakuntala.zakheim for showing us how to turn a ? into a ?! #HeidiHalloween2020

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Totuși, Jennifer Garner a preferat varianta clasică, optând pentru un dovleac mai mic în unul mai mare. O apreciem și pe actriță, căci se vede cât de mult a muncit, după bucățile și ziarul ce se observă pe jos.

 

View this post on Instagram

 

When you and your jack-o’-lantern share a vibe…???

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Dacă nu știi cum să sărbătorești Halloween-ul în acest an pentru că planurile ți-au fost date peste cap, nu trebuie să renunți la toate plăcerile pe care le aducea această seară. Spre exemplu, poți să te costumezi chiar la tine acasă, căci o poză pe Instagram bună ne bucură pe toți, iar magazinele sunt pline de diferite lucruri pe care le poți cumpăra pentru o noapte înfricoșătoare de neuitat.