News

Cum se simte Dana Rogoz după ce a devenit pentru a doua oară mămică: 'A fost diferit, eram mai speriată'

andreea voicu
May 22, 2020 14:01 PM

Bucurie imensă pentru Dana Rogoz! Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară, în urmă cu două zile. Ea s-a recuperat destul de rapid, iar acum se pregătește de externare.

Pe aceeasi temaDana Rogoz a născut o fetiță! Prima fotografie cu micuța 

Dana Rogoz a născut o fetiță, care va primi numele Lia Elena. Din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta a recunoscut că a fost puțin speriată pentru că nu i-a avut alături pe cei dragi.

Cu toate acestea, Dana a avut parte de o surpriză din partea soțului și fiului său, Vlad, care au venit să o viziteze la spital, în dreptul geamului de la salon.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară

Dana Rogoz a făcut și primele declarații după ce a adus-o pe lume pe micuță. Ea a mărturisit că a avut o naștere ușoară, iar sâmbătă, 23 mai, va merge acasă.

‘Probabil sâmbătă voi ieși. De obicei atât durează la cezariană. Ăsta este protocolul. M-am recuperat ușor. Astăzi m-am dat jos și sunt mobilă. Așa am avut și la Vlad, naștere ușoară. Facem foarte des video call-uri. Pentru că nu au putut să vină să mă vadă. Și astăzi mi-au făcut o surpriză și au venit în dreptul ferestrei mele de la etajul patru și ne-am văzut de la etaj. Au venit să ne facă declarații din fața spitalului.’, a declarat Dana Rogoz la Antena Stars.

‘La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște. O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan o văd în poze și în imagini rudele.

Toate au decurs foarte ușor. N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine credeam că o să știu că de, trec a doua oară, dar a fost diferit și am adunat foarte multe povești despre perioada asta.’, a mai conchis actrița.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

141/366 Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe