News

Cum se simte Gina Pistol după ce a născut. Ce spune medicul ce s-a ocupat de vedetă

iulia.statie
March 10, 2021 17:27 PM

Gina Pistol și Smiley au devenit pentru prima oară părinți! Vedeta de televiziune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar mediul ce s-a ocupat de sarcina ei a dezvăluit detalii despre cum se simte proaspăta mămică, dar și cum este bebelușul.

Pe aceeasi temaCe a spus Smiley despre căsătoria cu Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți

Vestea emoționantă a fost făcută publică de către Smiley, ce le-a oferit fanilor un videoclip și un mesaj frumos despre partenera sa, anunțând că fetița lor a venit pe lume și cântărește 3,2 kilograme. Cum Gina Pistol și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul sarcinii în legătură cu schimbările din viața sa, vestea că își poate strânge în sfârșit micuța în brațe a fost foarte apreciată.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.”, a spus Smiley.

„Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!” , a scris artistul, pe rețelele de socializare.

Ce spune medicul ce s-a ocupat de Gina Pistol

Sarcina vedetei de televiziune a fost monitorizată de către Dana Oprescu, șefă de secție la Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului de la Spitalul Clinic Polizu din București, ce lucrează și la Sanador, la clinica specializată pentru femei Femme Boutique Medical, dar și la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Se pare că Gina și Smiley i-au făcut o impresie foarte plăcută medicului.

„Prin natura profesiei nu vă pot spune mai mult decât că totul a decurs foarte bine și că toată lumea e OK, și mama, și fetița. Gina și Smiley mi se par doi oameni deosebiti. Ei formează un cuplu foarte frumos, cu care mi-a făcut mare plăcere să colaborez la aducerea pe lume a unei fetițe perfecte. M-aș bucura foarte mult ca, dacă va exista și o data viitoare, să facem iar echipă. Mi-au trecut prin mână destui copii ai unor vedete autohtone, dar cei doi parinti, și ma refer aici la Gina și la Smiley, mi-au produs o puternica impresie.”, a declarat medicul Dana Oprescu, pentru Impact.ro.