News

Cum se simte Rona Hartner, după ce s-a operat pentru a doua oară în Franţa

andreea voicu
April 18, 2019 14:50 PM

Rona Hartner nu a scăpat de problemele de sănătate după ce i s-a descoperit o tumoră la colon. Pe 22 februarie, artista a suferit o intervenţie chirurgicală la un spital din România, însă acum a revenit din nou pe mâinile medicilor, de data aceasta la o clinică din Franţa.

Pe aceeasi temaRona Hartner, mărturii şocante: ''Ştiam de acum 6 luni că am cancer''

Rona Hartner s-a operat pentru a doua oară, pe 15 aprilie, după ce boala a recidivat, dar şi pentru a i se monta un cateter. De asemenea, doctorii i-au recomandat să facă chimioterapie timp de șase luni, pentru a ţine afecţiunea sub control.

Cum se simte Rona Hartner, după ce s-a operat pentru a doua oară în Franţa

După intervenţia chirurgicală, solista le-a transmis fanilor virtuali că se simte bine şi va urma tratamentul în Franţa.

”Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimioterapia. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O să am din două în două săptamâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa ca este mai simplu.

O să fie ceva ușor pentru ca este de preventie. Eu sunt optimistă. Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile. Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vrau să mă panichez. Toți avem o frică de moarte”, a spus Rona Hartner la un post de televiziune.

Medicii din Franţa au decis să o opereze de urgenţă, după ce i-au descoperit alţi cinci ganglioni lângă tumora cancerigenă.

”Mi s-a depistat, din cauza unei ocluzii intestinale, un cancer de colon care era ascuns foarte bine. Domnul doctor m-a tăiat şi a trimis acea stenoză la analizat. Am avut şi eu veştile peste trei săptămâni  care spuneau că era într-adevăr un cancer. Oncologul din Franţa mi-a spus că nu mai e nici măcar o zi de aşteptat, că trebuie să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni, pentru că lângă acea tumoare cancerigenă mai erau încă cinci ganglioane care puteau să trimită oricând metastaze în organism”, a mai adăugat artista.