News

Cum se va numi asociația non-profit a Ducilor de Sussex

iulia.statie
April 7, 2020 14:17 PM

Lăsând brand-ul ‚Sussex Royal’ în spate, Meghan Markle și Prințul Harry încep să își facă o nouă viață departe de Familia Regală. Potrivit Harper’s Bazaar, cei doi au dezvăluit numele asociației lor non-profit: Archewell.

Pe aceeasi temaCanadienii nu îi vor pe Meghan Markle și Prințul Harry! Care este motivul

Cum se va numi asociația non-profit a Ducilor de Sussex

Cei doi au depus aplicația pentru ca acest nume să devină marcă înregistrată pe 10 martie, iar pentru că toate aceste cereri sunt publice, secretul a fost dezvăluit imediat.

Meghan și Harry au explicat că acest nume are legătură cu fiul său, Archie.

„La fel ca și voi, ne axăm pe lupta contra COVID-19 și știam că această informație se va afla, însă vrem să spunem povestea. Înainte de SussexRoyal, ne-a venit ideea de a pune numele Arche, adică sursă de acțiune în greacă. Am conectat acest concept la organizația noastră caritabilă pe care speram să o construim într-o zi și ne-a inspirat să ne numim și fiul așa.”, au zis ei.

Această organizație se va ocupa de filme, podcast-uri, haine, servicii caritabile și până și cursuri, lecturi online, pentru că aceștia și-au dorit să acopere cât mai multe domenii.

Meghan și Harry se află momentan în America, plecând din Canada, unde au locuit încă de când au renunțat la titlurile regale. Cei doi au făcut această alegere pentru a fi mai aproape de mama Ducesei, Doria Ragland, dar și de cercul său de prieteni.