News

Cum și-a numit Ciara băiețelul și care este semnificația numelui special ales de vedetă

iulia.statie
August 15, 2020 12:10 PM

Ciara și soțul ei, Russel Wilson, au devenit de curând părinții unui băiețel pe nume Win Harrison Wilson.

Pe aceeasi temaAm nunta anul acesta, ce fac?! Sfatul specialistului

Ce a declarat vedeta despre numele băiețelului ei

Vorbind cu publicația Entertainment Tonight, cântăreața a dezvăluit semnificația numelui pe care l-a ales pentru bebelușul ei.

„Îi dau credit tatălui. Doamne, mă empționez. Sunt hormonii, așa o să îi spun oricărei femei gravide, sunt reali, ok? Nu se opresc. Chiar și când naști, se întâmplă. Dar sunt lacrimi de fericire.”, a spus ea.

„Harrison este prenumele tatălui său, ceea ce este extrem de dulce și emoționant. A fost pusă multă dragoste și ne-am gândit mult la asta. Vorbeam de nume, iar Russ mereu a avut acest nume în gând, Win, cu mulți ani înainte, înainte să știm că vom avea o fetiță. El avea toate numele bune și Win mereu câștiga. Așa că Win este numele și este extrem de drăguț.”, a continuat aceasta.

Vedeta a postat o fotografie la scurt timp de la naștere cu bebelușul lor, iar micuțul avea o căciulă pe care era brodat numele ales.

 

View this post on Instagram

 

I Love You

A post shared by Ciara (@ciara) on

Cum se simte Ciara după naștere

Cât despre cum se simte vedeta, aceasta a adăugat: „Am parte de cele mai bune zile. O tot spun, spun acest lucru de multă vreme, Dumnezeu a fost bun. Chiar am unele dintre cele mai frumoase zile din viața mea, este distractiv.”

„O să le transmit mamelor din lume, vă descurcați. Sunteți construite pentru toate lucrurile prin care ați trecut, iar Dumnezeu ne-a făcut extrem de puternice. El ne-a dat acest dar de a putea să facem totul.”, le-a transmit ea tuturor mămicilor.

Ciara și Russell Wilson sunt împreună din 2015, iar în vara lui 2016 s-au căsătorit. În 2017, s-a născut fiica lor, Sienna Princess Wilson. Ciara mai are un copil, pe Future Zahir Wilburn, din relația cu rapper-ul Future.