Fashion

Cum și-au ales outfiturile pentru UNTOLD Alina Tănasă și Diana Enciu

alexandra dutu
August 5, 2018 14:11 PM

Alina Tănasă și Diana Enciu nu au putut rata ediția din acest an a mega-festivalului UNTOLD. Fabuloasele se declară impresionate de tenacitatea și creativitatea cu care tinerele prezente la festival și-au ales ținutele pentru fiecare moment în parte.

Pe aceeasi temaAlexandra Bădoi, despre look-ul de Festival! Cum și-a ales ținuta pentru UNTOLD

Alina Tănasă a spus că ea a mizat pe outfituri mai puțin complicate, formate din rochii, asta din cauza lipsei de timp și a oboselii. Însă trebuie să recunoaștem că rezultatul este cel puțin la fel de fabulos ca al prietenei ei, Diana.

”Eu port PNK și o geantă, ciocate, ochelari și niște brățări Pandora. Nu prea mi-am făcut ținute de data asta. Mi-am luat niște rochii pentru că eram și super-obosită și pe fugă și am zis că e mai ușor să-mi iau niște rochii. Venim dintotdeauna la UNTOLD. Suntem uimite de câtă lume vine la Untold. Ce se întâmplă aici e o chestie foarte mișto pentru tinerii din ziua de azi”, a declarat Alina Tănasă pentru Verdict.ro.

Diana Enciu a investit ceva mai mult timp în compunerea outfiturilor decât prietena ei, însă a mărturisit că soțul ei a făcut-o să-și schimbe deciziile în ultimul moment: ”Eu port o pereche de adidași de la Saint Laurent, o fustă de la PNK, un hanorac Diesel, o borsetă, o pereche de ochelari de la Miu Miu și… sunt gata. Eu am venit cu altă ținută, însă soțul meu m-a inspirat foarte mult cu noul lui stil și am împrumutat hanoracul, borseta. Mi se pare că se repetă un pic cam tare unele lucruri, însă tipele se străduiesc și arată super bine. Sunt unele care își schimbă ținutele de două ori pe zi, își schimbă coafurile”.