Living

Cum și-au decorat Gigi Hadid și Kendall Jenner casele

iulia.statie
July 29, 2020 18:48 PM

Gigi Hadid le-a dezvăluit fanilor casa ei, însă, decorul a stârnit multe controverse.

Pe aceeasi temaCe rochie a ales Hailey Baldwin pentru nunta ei cu Justin Bieber

Gigi Hadid, în mijlocul unei controverse legate de decorul casei sale

Viitoarea mămică a dezvăluit câteva fotografii cu locuința sa din New York pe Instagram, iar decorul este plin de culori tari și diferite print-uri, ce includ un perete plin de coperți ale publicației New Yorker în baie, o sculptură ce înfățișează un creion galben uriaș și o varietate de texturi.

„Am petrecut tot anul trecut lucrând la proiectul meu de vis. Bineînțeles că totul a fost gata atunci când am decis să mă izolez în afara orașului…dar abia aștept să petrec timpul bucurându-mă de toate colțurile speciale ce au fost făcute cu ajutorul unora dintre cei directorii mei creativi preferați, ce mi-au îmbrățișat ideile și nu m-au numit nebună.”, a scris Hadid pe social media.

Totuși, nu toată lumea a fost de acord cu ideile modelului, după cum reiese din comentariile lăsate de către fani pe diferite platforme de socializare. „Scuze, dar faptul că Gigi Hadid este extrem de bogată dar a decis să își facă apartamentul din Manhattan să pară un lanț de cămine studențești mă omoară.”, a scris un admirator.

Câțiva au decis să îi ia apărarea, spunând că le plac gusturile modelului. „Acel creion galben gigantic nu are sens. Dar îmi doresc un creion galben gigantic în apartamentul meu? Da.”, a scris un alt fan. Un alt admirator a spus că design-ul este unul interesant, „mai bun cu 80% ca orice alt design interior pe care oamenii bogați îl aleg”

Cum arată locuința lui Kendall Jenner

La doar câteva zile după, Kendall Jenner, o altă personalitate cunoscută din lumea modelling-ului și-a dezvăluit și ea casa printr-un shooting interesant. Totuși, de aici lipsește explozia de culoare, design-ul fiind unul minimalist, obiectele decorative fiind din lemn, iar marmura având un print rafinat.

„Întotdeauna am visat să apar în această revistă, ținând cont de dragostea mea secretă pentru imobiliare și design interior. Am făcut acest shooting chiar înainte de carantină, se simte de parcă ar fi trecut mulți ani.”, a scris vedeta, făcând referire la faptul că apare pe coperta revistei AD.

Tu ce alegi? Kendall Jenner sau Gigi Hadid?