Beauty

Cum și câte kilograme a slăbit Ela Crăciun după naștere

adelina.duinea
November 8, 2018 17:43 PM

Ela Crăciun a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu două săptămâni. Pentru că a ales să nască și de această dată natural, recuperarea a decurs mult mai rapid.

Vedeta s-a îngrășat 13 kilograme în timpul sarcinii și a reușit să dea jos până acum șapte. Pentru a fi mai suplă și a avea o talie mai bine pronunțată, Ela poartă colanți modelatori și centura postnatală creată și lansată de celebra Kourtney Kardashian.

„Mai am doar 7 kilograme pe care vreau să le dau jos. Nu mă grăbesc să țin vreo dietă, pentru că alăptez și nu aș vrea să afectez acest lucru. Așa că apelez la alte trucuri pentru a ascunde kilogramele în plus.

Am o centură postnatală, un corset și niște colanți modelatori care sunt visul oricărei femei. Asta fie că abia a născut sau că pur și simplu vrea să ascundă kilogramele în plus. Fiecare are rolul lui și le alternez.

Așadar, port colanții modelatori atunci când stau în casă sau merg la pilates. Centura și corsetul modelator le port pe sub haine. Colanții sunt făcuți din compresii medicale, foarte confortabili, aplatizează burtica și subțiază. Pe mine m-au cucerit pentru că ajută în cazul în care aveți probleme cu circulația sau cu picioarele umflate, veșnica mea nemulțumire.”

Cum și câte kilograme a slăbit Ela Crăciun după naștere

„Centura postnatală se poate purta și pe sub haine și deasupra. Ajută la modelarea și susținerea burticii, taliei și a șoldurilor, accelerând procesul de vindecare și ajutându-te să revii rapid la formele de dinainte de sarcină.

Teoretic, poate fi purtată imediat după sarcină, însă depinde de fiecare femeie, de felul nașterii (în cazul în care ați născut prin cezariană poate să fie mai dificil în primele zile). Se recomandă purtarea acesteia timp de 8-10 săptămâni, cât se poate de consecvent, chiar și noaptea.

Eu nu o port noaptea, dar încerc să o port cât mai mult ziua. E creată din compresii medicale care interacționează cu hormonul relaxină, produs de corpul femeilor gravide pentru a înmuia ligamentele din zona bazinului ca să pot da naștere naturală.

Acest hromon rămâne în corp 2-3 luni după naștere. Nivelul lui se pierde de la săptămână la săptămână, de aceea se recomandă purtarea în primele săptămâni după sarcină, pentru că eficiența ei este mult mai mare. Centura ajută la retragerea mușchilor și ajută la restaurarea corpului. Nu lasă forța gravitațională să acționeze negativ asupra pielii rămase în urma nașteri.

Eu am centura concepută de Kourtney Kardashian special pentru femeile care au născut. (…). Îmi doresc să slăbesc, aș vrea să fiu suplă până mâine dacă se poate, așa să dau din degete, însă știu că nu e posibil (…)”, a scris vedeta pe blogul ei.