Vedete

Cuplu BOMBĂ! Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid sunt împreună

Camelia
September 14, 2022 14:36 PM

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid sunt împreună. Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid formează cel mai nou cuplu din showbizul internațional. Se pare că cei doi sunt foarte înfrăgostiți unul de altul.

În urmă cu aproximativ o lună s-a aflat că Leonardo DiCaprio s-a despărțit de iubita lui, Camila Morrone, după patru ani de relație. Presa străină scrie că actorul ar forma un cuplu cu Gigi Hadid. Ce spune o sursă apropiată celor doi.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au o relație

Mai mult, celebrul actor și Gigi Hadid au mers împreună la o petrecere din New York, unde au fost surprinși. O sursă apropiată celor doi susține că între Leonardo DiCaprio și model există o atracție foarte mare.

Este bine de știut că, cei doi se cunosc de mai mulți ani, însă pare că acum s-ar fi aprins flacăra iubirii dintre ei. Deși ar fi fericiți împreună, Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid sunt discreți cu privire la „relație”. Și nu au oferit o reacție în urma imaginilor care au apărut în presă.

Astfel, între Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid există o diferență de vârstă de 20 de ani, însă cu toții știm că vârsta e doar un număr atunci când vine vorba de iubire.

„Se cunosc de câțiva ani. Sunt super atrași unul de celălalt. Ea este fix genul lui: superbă, sexy, dar cu picioarele pe pământ”, a spus o sursă apropiată celor doi, conform PEOPLE.