Living

Cupluri de celebrități ce au trecut testul timpului

iulia.statie
September 27, 2020 13:00 PM

Deși cuplurile de celebrități ne fascinează mereu, puține dintre acestea trec testul timpului. Sunt totuși câteva vedete ce au reușit să rămână împreună și să reziste zvonurilor, ispitelor și a tot ce le înconjoară în lumea Hollywood-ului. De la Victoria și David Beckham la Gisele Budchen și Tom Brady, am făcut o selecție privind cele mai solide cupluri de celebrități.

Pe aceeasi temaApariții memorabile în cuplu la premiile Oscar, de-a lungul timpului

Victoria Beckham și David Beckham

Împreună din 1997 și căsătoriți începând cu 4 iulie 1999, fosta membră a trupei Spice Girls și fostul fotbalistul sunt încă la fel de apropiați ca întotdeauna. Cei patru copii ai lor, Brooklyn, Cruz, Romeo și Harper, calcă și ei pe urmele părinților lor faimoși.

Cindy Crawford și Rande Gerber

Căsătoriți pe 29 mai 1998, Cindy și Rande formează unul dintre cele mai puternice cupluri. După ce copiii lor au devenit modele de top, la fel ca mama lor, orice apariție a familiei pe covorul roșu este una inedită.

Beyonce și Jay-Z

Beyonce și Jay-Z s-au întâlnit în 1998, dar nu au făcut relația oficială până în 2004. Aceștia s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008, fiind cel mai puternic cuplu din industria muzicii. Ei au împreună trei micuți, Blue Ivy și gemenii Sir și Rumi.

Gisele Bundchen și Tom Brady

Încă de când s-au întâlnit în decembrie 2006 și s-au căsătorit pe 26 februarie 2009, aceștia au demonstrat că formează un cuplu sănătos cu un stil de viață impecabil. Ei mai dezvăluie detalii din viața lor privată pe social media.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Dacă spunem cuplu longeviv de la Hollywood, atunci nu putem să uităm de Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, ce sunt căsătoriți încă din 2001.

Penelope Cruz și Javier Bardem

Penelope și Javier s-au cunoscut în 1992 pe platourile de filmare a peliculei ‚Jambon, Jambon’ și au rămas împreună încă de atunci. Aceștia s-au căsătorit în 2010 în Bahamas și au împreună doi copii.

Jada Pinkett Smith și Will Smith

Căsătoriți din 31 decembrie 1997, Jada Pinkett Smith și Will Smith sunt părinții a trei copii, iar, cumva, aceste două vedete au reușit să rămână cu picioarele pe pământ chiar și la Hollywood.

Jessica Biel și Justin Timberlake

Cei doi și-au oficializat relația atunci când au apărut împreună la Globurile de Aur din 2007, s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012 în Italia și au un copil împreună, pe nume Silas, ce a venit pe lume în 2015.