News

Cupluri de celebrități ce s-au desparțit în 2019

iulia.statie
October 18, 2019 12:40 PM

Poate dragostea a fost în aer la gala Academy Awards 2019, dar acum, când au mai rămas 2 luni din an, 2019 se pare că a fost la fel ca 2018 în ceea ce privește despărțirile dintre vedete, sau chiar mai rău, dacă ne gândim la Khloé Kardashian și Tristan Thompson. Acest cuplu a transformat orice detaliu într-un scandal chiar în jurul nașterii bebelușului lor, dar Tristan și-a forțat norocul atunci când a înșelat-o pe Kardashian a doua oară.

Cupluri de celebrități ce s-au desparțit în 2019

Bradley Cooper și Irina Shayk, pe de altă parte, au încercat să își păstreze relația de lungă durată cât mai privată, însă asta nu a oprit lumea să afle despre despărțire în iunie.

Pe de altă parte, există și lucruri bune făcute după despărțiri. MacKenzie Bezos a decis ca după 25 de ani de mariaj cu Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, să doneze 37 miliarde de dolari către asociații de caritate, parte ei după divorț.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

După 8 luni de căsătorie și 10 ani de relație, Miley și Liam au confirmat separarea. De atunci, Cyrus a fost văzută împreună cu Kaitlynn Carter, o relație ce a durat o lună, apoi cu Cody Simpson, fiind și în prezent cu acesta. Și Liam își reface viața cu o actriță.

Bradley Cooper și Irina Shayk

Bradley și Irina au făcut tot posibilul pentru a-și ține relația privată de când au început să fie împreună, acum patru ani. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de doi ani. În iunie, cei de la People au dezvăluit că Irina și Bradley s-au despărțit, un lucru pe care fanii îl presimțeau de luni de zile.

Henry Levi și Demi Lovato

Deși Demi a stat ceva vreme departe de camere de când a fost internată, în ultimele luni s-a reîntors și a fost văzută destul de des în compania lui Henry Levy, designerul casei Enfants Riches Déprimés. După o relație de 4 luni însă, aceștia s-au despărțit.

Khloé Kardashian și Tristan Thompson

Kardashian și Thompson s-au despărțit după două scandaluri publice. În mai puțin de un an, după ce Khloé i-a mai oferit o șansă, Thompson a înșelat-o din nou. (de data această a fost și mai rău, scandalul implicând-o și pe prietena lui Kylie Jenner, Jordyn Woods).

Metin Hara și Adriana Lima

În ultimele luni Adriana Lima s-a retras din a fi model pentru Victoria’s Secret. În ianuarie, a urmat o schimbare ce privea viața ei personală, căci relația de un an jumătate pe care o avea cu Metin Hara nu a mai continuat.

Julia Michaels și Lauv

După separarea de Lauv, cântăreața Julia Michaels a scris pe un site de socializare „fără a mai ieși cu narcisiști.”, ca un gând pe care vrea să îl respecte în anul 2019.

Brody Jenner și Kaitlynn Carter

Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți legal, deși au avut parte de o ceremonie în Bali, și se pare că a fost mai bine așa. Perechea și-a anunțat separarea după cinci ani de relație în august.

Lily Allen și Meridian Dan

Despărțirea de Meridian nu a marcat doar finalizarea unei relații de trei ani, ci și prima dată de când Lily alege să fie singură încă de când avea 15 ani.

Jeff și MacKenzie Bezos

Fiind cel mai bogat om din toată lumea, se pare că Jeff are o șansă și de a bate recordul pentru cel mai scump divorț.

Bella Throne și Tana Mongeau

Bella și Tara au anunțat pe un site de socializare că lunga lor relație a ajuns la sfârșit. Tara a adăugat că o va iubi pe Bella pentru totdeauna.

Sursă: W Magazine