Living

Cupluri de celebrități ce s-au despărțit în izolare

iulia.statie
May 10, 2020 15:45 PM

Celebritățile de obicei au mulți bani și o stabilitate privind locurile de muncă, însă de obicei nu prea pot să aibă relații de succes.

Cupluri de celebrități ce s-au despărțit în izolare

Unele dintre cele mai iubite cupluri de celebrități și-au zis adio în timpul izolării, însă, este neclar dacă despărțirile s-au produs din cauza stresului sau a faptului că nu s-au înțeles stând în aceeași casă.

De la ce cupluri de celebrități ne luăm adio:

Cara Delevigne și Ashley Benson

Unul dintre cele mai iubite cupluri, format din Cara Delevingne și Ashely Benson, s-a destrămat după 2 ani de relație. Se pare că despărțirea s-a produs în aprilie, făcându-i pe fani să își amintească de vremurile bune. Vă amintiți când Ashely și Cara și-au tatuaj inițialele și COVID-19 nu exista?

Neil Gaiman și Amanda Palmer

Neil Gaiman și Amanda Palmer s-au despărțit, potrivit Pantreon. „Oamenii sunt foarte confuzi și mă întreabă unde este Neil. Credeam că în sfârșit a spus că a plecat din Noua Zeelandă și credeam că doar voi face o mică specificație.”, a zis vedeta, clarificând că ea încă se află alături de fiul lor în vârstă de 4 ani.

Kristin Cavallari și Jay Cutler

Starul TV s-a despărțit de soțul ei, Jay Cutler, după aproape un deceniu de relație. „Cu durere în suflet, după 10 ani am ajuns la concluzia că trebuie să divorțăm. Ne purtăm respect unul altuia și suntem mulțumiți de acești ani trăiți împreună și de amintirile făcute, însă aceasta este o situație în care doi oameni nu se mai potrivesc.”, a scris aceasta pe Instagram.

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp

Din păcate, acesta este unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă, cei doi au hotărât să se despartă după un an de relație. Aceștia au fost foarte discreți de-a lungul timpului, fiind surprinși împreună de câteva ori de câtre paparazzi.

Noah Centineo și Alexis Ren

Poate că Noah a fost nelipsit din fiecare dramă romantică adolescentină de la TV, însă el este acum lipsit de propria relație. După un an împreună, aceștia și-au dat unfollow pe Instagram, sugerând că despărțirea nu a fost așa prietenoasă precum pare.

Jessie J și Channing Tatum

Aparent, perechea a avut de la început câteva probleme. După divorțul de Jenna Dewan din 2018, actorul a fost împreună cu Jessie J încă din octombrie 2018, până în decembrie 2019. Aceștia au încercat să se împace în ianuarie, însă nu au avut succes. Ei au rămas prieteni, Tatum luându-i apărarea cântăreței pe rețelele de socializare. „De ce nu vă gândiți la ce faceți? Este dureros. Dacă nu vă puteți ascunde ura și nu puteți sprijini o femeie superbă cum este Jess, vă rog să plecați de aici, nimeni nu vă vrea.”, a scris el.