Fashion

Cupluri de celebrități ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

iulia.statie
April 29, 2020 16:54 PM

Cele mai frumoase povești de dragoste de la Hollywood s-au înfiripat pe platourile de filmare. Ne vin în minte Humphrey Bogard și Lauren Bacall, ce s-au îndrăgostit cu o singură privire pe platourile peliculei ‚To Have and Not Have’ în 1944, sau Clark Gable și Carole Lombard ce s-au cunoscut pentru prima oară când filmau la ‚No Man of Her Own’ din 1932.

Pe aceeasi tema12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

Cupluri de celebrități ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Astăzim cuplurile sunt foarte diferite, căci după luni de filmări împreună, nu este o surpriză că mulți actori se îndrăgostesc pe platourile de filmare, atunci când conexiunea este prea puternică. În timp ce unele filme în care au jucat au fost uitate, relațiile lor au devenit legendare. Iată cele mai iconice cupluri:

Penelope Cruz și Javier Bardem

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile producției ‚Jamon Jamon’, însă a format un cuplu abia în timp ce lucrau la ’Vicky Cristina Barcelona’, alături de Scarlett Johansson și Rebecca Hall.

După ce și-au menținut o relație discretă pentru 2 ani, aceștia s-au căsătorit în 2010, iar de atunci, în viața lor au venit doi copii, un băiețel pe nume Leo și o fiică pe nume Luna. În 26 de ani, cei doi au colaborat pentru 9 filme, cel mai recent fiind o producție ce se referă la biografia lui Pablo Escobar.

Nicole Kidman și Tom Cruise

Când Kidman l-a întâlnit pe Cruz la o audiție pentru un rol în 1990, a fost complet vrăjită. „Îmi amintesc că aveam foarte multe emoții și l-am văzut conducând un Porsche. Mă gândeam că nu am cum să obțin așa ceva.”, povestea aceasta.

Totuși, ea a obținut rolul în peliculă și a jucat alături de unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, iar conexiunea lor era foarte vizibilă. După o relație scurtă, cei doi s-au căsătorit în 1990, lucrând la încă două filme împreună. Din păcate, relația nu a rezistat și aceștia au divorțat în 2001.

Rachel McAdams și Ryan Gosling

„De obicei obțin câte o relație apropiată din fiecare job, una romantică, alta nu.”, povestea McAdams în 2010. Una dintre cele mai cunoscute producții în care ea a jucat este ‚The Notebook’, Ryan Gosling primind, la rândul său, tot un rol principal în peliculă.

McAdams și Gosling au avut o relație plină de despărțiri și împăcări până în 2008. Cel mai important moment? Aceștia au recreat faimosul sărut în ploaie din film la MTV Movie Awards din 2005.

Angelina Jolie și Brad Pitt

În vara anului 2004, Pitt și Jolie se întâlneau pe platourile de filmare ale producției ‚Mr. & Mrs. Smith’. În timpul unui interviu din 2008, Angelina recunoștea că ei s-au îndrăgostit încă de pe atunci. Pitt încă era căsătorit cu Jennifer Aniston la vremea aceea, deci zvonurile privind o relație cu Jolie au șocat o lume întreagă.

Brad și Jennifer au divorțat în 2005, iar în 2006 Angelina confirma că așteaptă primul copil cu actorul. Aceștia s-au căsătorit în 2014, iar împreună au 6 copii, însă relația lor s-a terminat în 2016, marcând sfârșitul unei ere.

Kristen Stewart și Robert Pattinson

Stewart și Pattinson au început relația prin flirturi nevinovate în 2008, pe când jucau personajele Edward Cullen și Bella Swan în pelicula ‚Twilight’. Aceștia au fost surprinși împreună la un concert din Vancouver, fanii speculând că ei au o relație, ba chiar și Kristen făcea aluzii cu privire la faptul că formează un cuplu într-un interviu din 2011.

Din păcate, scandalul de infidelitate în care Kristen și regizorul Rupert Sanders au fost implicați i-a făcut pe Stewart și Robert să se despartă. Deși s-au împăcat la ceva vreme, relația lor s-a sfârșit pentru totdeauna în 2013.

Blake Lively și Ryan Reynolds

În 2010, Lively și Reynolds jucau împreună în producția ‚Green Lantern’. La vremea aceea, Reynolds era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar Lively avea o relație cu Penn Badgley. Totuși, ambii erau singuri în decembrie 2010, iar fanii au început să speculeze că ei aveau o relație.

Aceștia s-au căsătorit în septembrie 2012 și de atunci au primit trei fetițe în viața lor. Cei doi sunt foarte cunoscuți pentru comentariile pe care și le lasă pe Instagram, dar și pentru puternica dragoste pe care și-o poartă.

Lucy Boyton și Rami Melek

Producția peliculei ‚Bohemian Rhapsody’ a fost extrem de complicată.  Sacha Baron Cohen trebuia să îl joace pe Freddy Mercury la început, iar regizorul Bryan Singer a fost dat afară înainte ca filmările să fie terminate.

Totuși, pelicula a supraviețuit și a dat naștere unei povești de dragoste superbă între Malek, ce l-a jucat pe Mercury și Boynton, ce a avut personajul Mary Austin. În discursul lui pentru acceptarea premiului de la Festivalul International de Film de la Palm Springs, actorul și-a menționat iubita. „Îți mulțumesc Lucy Boynton. Tu ai fost aliata mea, confidenta mea și ești dragostea mea.”, a zis el.