Living

Cupluri de celebrități cu diferențe mari de vârstă

iulia.statie
May 16, 2020 10:00 AM

Deși este posibil ca dacă diferența de vârstă să ducă uneori ori spre o despărțire din cauza diferenței de mentalitate sau spre o legătură foarte puternică, acest lucru nu înseamnă că celebritățile sunt atente la acest lucru.

Pe aceeasi tema12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

Cupluri de celebrități cu diferențe mari de vârstă

La fel ca noi toți, la ele dragostea este oară iar noi nu putem să nu rămânem fascinate de cuplurile ce au o diferență mare de vârstă. La Hollywood vârsta este doar un număr, iar cuplurile nu mai bagă în seamă orice lucru, căci ce ar fi viața dacă nu am avea parte de o conexiune puternică?

De la Blake Lively și Ryan Reynolds, la Beyonce și Jay-Z, iată cuplurile ce nu sunt deranjate de anii în plus sau în minus:

Beyonce, 38 de ani și Jay Z, 50 de ani

Diferență de vârstă: 12 ani

Beyonce și Jay au început relația în 2001 și s-au căsătorit în 2008. Cei doi au împreună 3 copii, Blue Ivy Carter, născută în 2012 și gemenii Rumi și Sir, pe care i-au primit în familia lor în 2017.

Blake Lively, 32 de ani și Ryan Reynolds, 43 de ani

Diferență de vârstă: 11 ani

Blake și Ryan s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei ‚Green Lantern’, însă, au început o relație abia după un an. Aceștia s-au căsătorit în 2012 și au împreună trei copii, James, Ines și încă un bebeluș născut în 2019, însă numele nu a fost dezvăluit încă.

Rosie Huntington-Whiteley, 33 de ani și Jason Statham, 52 de ani

Diferență de vârstă: 20 de ani

Rosie și Jason au început relația în 2010, în 2016 s-au logodit, starul din ‚Fast and Furious’ cerându-și aleasa cu un inel cu diamant superb, iar în 2017, aceștia au primit în viața lor primul bebeluș, pe Jack Oscar.

Lisa Bonet, 52 de ani și Jason Momoa, 40 de ani

Diferență de vârstă: 12 ani

Lisa și Jason s-au întâlnit la un club de jazz în 2005 și s-au căsătorit în 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Lola și un fiu, Nakoa-Wolf.

Heidi Klum, 42 de ani și Tom Kaulitz, 30 de ani

Diferență de vârstă: 16 ani

Keidi a început să se vadă cu Tom în 2018 și s-au căsătorit în Italia în 2019, luna august. Modelul a discutat în trecut despre diferența lor de vârstă, spunând că nu se gândește prea mult la acest lucru. „Iubitul meu este mult mai tânăr ca mine iar mulți oameni întreabă despre acest aspect. Doar așa vârsta mea îmi este aruncată în față și am un răspuns pentru acest lucru. Nu prea mă gândesc la el.”, a spus ea.

Sarah Paulson, 45 de ani și Holland Taylor, 77 de ani

Diferență de vârstă: 32 de ani

Cele două sunt împreună încă din 2015, însă Sarah a confirmat relația abia în 2016 printr-un interviu cu New York Times.

Shakira, 43 de ani și Gerard Pique, 33 de ani

Diferență de vârstă: 10 ani

Superstarul și fotbalistul sunt împreună încă din 2010 după ce s-au întâlnit la filmările videoclipului ‚Waka Waka’. Ei au împreună doi băieței, Milan și Sasha. Atât Shakira, cât și Pique sunt născuți pe 2 februarie.

Priyanka Chopra, 37 de ani și Nick Jonas, 27 de ani

Diferență de vârstă: 10 ani

Fiind unul dintre cele mai populare cupluri cu diferență mare de vârstă din ultima vreme, Nick și Priyanka au atras toate privirile la Met Gala din 2017. Cei doi și-au oficializat relația în 2018 și s-au căsătorit în același an. Mai mult, vedeta a povestit că s-a confruntat de multe ori cu problemele legate de diferența de vârstă dintre ei. „Oamenii au spus și vor spune multe răutăți. Când bărbatul este mai în vârstă, nimănui nu îi pasă, ba chiar, oamenilor le place acest lucru.”, a zis ea.

Behati Prinsloo, 31 de ani și Adam Levine, 41 de ani

Diferență de vârstă: 10 ani

Cântărețul s-a căsătorit cu modelul Victoria’s Secret în 2014. Cei doi au împreună două micuțe, Dusty Rose și Gio Grace.

Catherine Zeta-Jones, 50 de ani și Michael Douglas, 75 de ani

Diferență de vârstă: 35 de ani

Catherine și Michael s-au întâlnit pentru prima oară la Festivalul de Film Deauville în 1998. Cei doi s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii.