Living

Cupluri de celebrități formate în 2019

iulia.statie
December 7, 2019 19:30 PM

De la Kaia Gerber și Pete Davidson la Keanu Reeves și Alexandra Grant, am făcut o selecție de cupluri de celebrități ce au intrat în atenția tuturor în 2019.

Pe aceeasi temaCelebrități care au format cupluri cu membri ai Familiilor Regale

În fiecare an se formează câteva cupluri de vedete. Iată-le pe cele patru câștigătoare ce au cucerit inimile fanilor:

Kaia Gerber și Pete Davidson

Kaia, 18 ani și Pete, 26 de ani, și-au oficializat relația atunci când au apărut ținându-se de mână la o nuntă în noiembrie 2019. Cei doi s-au întâlnit în timpul unei prezentări de modă Alexander Wang, iar acum formează cel mai chic cuplu al momentului.

 

 

Anwar Hadid și Dua Lipa

Fratele mai mic al lui Gigi Hadid și Bella Hadid a găsit dragostea împreună cu artista Dua Lipa. Fiind unul dintre cele mai stylish cupluri de celebrități, îi putem vedea regulat în primul rând la prezentările de modă sau purtând ținute ce se asortează, potrivit Vogue.

 

 

Keanu Reeves și Alexandra Grant

După ce a avut o viață personală extrem de discretă, relația lui Keanu cu Alexandra Grant a acaparat internetul după ce au apărut împreună la show-ul Saint Laurent din Miami. Actorul, 55 ani și artista, 46, formează unul dintre cele mai discutate cupluri de la Hollywood din acest an.

 

 

Maisie Williams și Reuben Selby

După ce și-au făcut apariția împreună la nunta lui Sophie Turner cu Joe Jonas, din iunie 2019, cei doi au devenit cel mai original duo al momentului. Cu un extraordinar simț al modei și ținute complementare, aceștia pot fi văzuți deseori având aceleași alegeri în materie de beauty sau ținute.