Living

Cupluri de vedete ce s-au înțeles mai bine ca niciodată în pandemie

iulia.statie
March 9, 2021 18:06 PM

În pandemie, mai ales în perioada de izolare, mai multe vedete au decis să își spună adio. Nu multe celebrități au rezistat atunci când a fost vorba de a petrece non-stop timpul împreună atunci când toate evenimentele au fost anulate, dar există și staruri ce ne-au surprins total.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Ba chiar, ne-am putut bucura și de faptul că unele vedete au rămas însărcinate în pandemie, semn că relațiile lor merg mai bine ca niciodată. De la Gigi Hadid și Zayn Malik la Priyanka Chopra și Nick Jonas, câteva staruri au dezvăluit ce legătură frumoasă împărtășesc chiar și într-o perioadă plină de schimbări.

Priyanka Chopra și Nick Jonas

Încă de când toată lumea a fost forțată să stea acasă, Priyanka Chopra și Nick Jonas nu s-au ferit să dezvăluie cât de mult se bucură de faptul că pot să petreacă mult timp unul cu celălalt. Cei doi, ce s-au căsătorit în 2018, parcă au trăit din nou luna de miere, glumind de fiecare dată cu privire la câți micuți își doresc să aibă împreună. Fără dar și poate, aceștia formează acum unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood!

Gigi Hadid și Zayn Malik

Gigi Hadid și Zayn Malik au avut o relație plină de împăcări și despărțiri. Deși la finalul anului 2019 erau despărțiti, la începutul anului 2020 modelul a confirmat că formează din nou un cuplu cu artistul, iar în aprilie toată lumea afla că aceștia așteaptă un bebeluș. Fetița lor, Khai Hadid Malik, s-a născut în septembrie, iar ei trăiesc de atunci cele mai frumoase clipe.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Cei mai îndrăgiți artiști se iubesc în fiecare zi mai mult. Aceștia au petrecut perioada de izolare în Miami, unde Camila Cabello deține o casă, fiind surprinși de paparazzi atunci când decideau să facă câte o plimbare romantică. Când vedeta a împlinit 24 de ani, iubitul ei a ținut să îi spună că o îndrăgește mai mult pe zi ce trece, toată lumea bucurându-se de tributul adus relației lor.

Joe Jonas și Sophie Turner

Joe Jonas și Sophie Turner formează un alt cuplu ce a avut parte de multe clipe frumoase. Cei doi au devenit de curând părinții unei minunate fetițe, ce poartă numele de Willa Jonas. Aceștia sunt extrem de admirați datorită relației solide pe care o au, demonstrând că pandemia nu îi poate face să renunțe unul la celălalt.

Hailey și Justin Bieber

Hailey și Justin Bieber sunt mai apropiați ca niciodată, fiind văzuți mai mereu purtând ținute asemănătoare. După perioada de izolare, aceștia s-au botezat, trăind momentul emoționant împreună. De asemenea, aceștia niciodată nu se tem să își dezvăluie dragostea pe rețelele de socializare, unde mai mereu își fac declarații emoționante de dragoste ce îi surprind pe fani.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard nu se tem să își expună dragostea în fața tuturor! Încă de la începutul pandemiei, aceștia au fost de multe ori surprinși împreună, iar modelul a documentat fiecare moment pe care îl trăiește alături de partenerul ei pe Instagram. Ca să nu mai spunem că vor deveni în curând părinți, deci vor avea și mai multe de sărbătorit!