Living

Cupluri din filme pe care nimeni nu le poate uita

iulia.statie
November 26, 2019 19:26 PM

De-a lungul timpului, au existat clar câteva cupluri din filme ce te fac să te gândești instant la dragoste. Acești actori au creat unele dintre cele mai memorabile scene de iubire din toate timpurile. Ironic este faptul că unii dintre aceștia au reușit să păstreze relația platonică în realitate. În schimb, vestea bună este că alții au continuat totul și în afara camerelor.

Pe aceeasi temaCe vedete au anunțat că așteaptă un copil în 2019

Sandra Bullock și Keanu Reeves

Cei doi au început pentru prima oară să filmeze împreună în 1994, la filmul „Speed”, unde Sandra o juca pe femeia de care era atras Reeves. Mai târziu, în 2006 au jucat împreună din nou pentru „The Lake House”.

Sandra Bullock și Keanu Reeves

Angelina și Brad Pitt

Înainte de a forma o relație și în realitate, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare „Mr. and Mrs. Smith”, în 2005, unde a trebuit formeze un cuplu de asasini. Ba chiar, ei s-au îndrăgostit în timp ce lucrau la această peliculă. Mai târziu, au mai jucat împreună în „By the Sea”.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Tom Hanks și Meg Ryan

Cei doi sunt definiția comediilor romantice din anii ’90, căci au jucat împreună în mai multe filme din 1990 până în 1998. Îi puteți vedea în „Joe Versus the Volcano”, „Sleepless in Seattle” și „You’ve Got Mail”.

Tom Hanks și Meg Ryan

Emma Stone și Ryan Gosling

Cei doi formează un cuplu în multe comedii romantice de succes, cum ar fi „Crazy, Stupid, Love”, din 2010.

Ryan Gosling și Emma Stone

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio

Lista nu ar fi completă fără cuplul de aur din filmele de la Hollywood. Cei doi au jucat prima oară împreună în Titanic, iar apoi abia în 2008 au mai lucrat împreună la un film. Se poate spune că deși fanii încă speră ca ei să fie împreună, cei doi au una dintre cele mai frumoase prietenii văzute vreodată între actori.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet

Julia Roberts și Richard Gere

În 1990 apărea filmul „Pretty Woman” unde Robert și Gere formau un cuplu. Destinul lor s-a întâlnit iarăși în 1999 în filmul „Runway Bride”, conform HerBeauty.

Julia Roberts și Richard Gere

Kurt Russel și Goldie Hawn

Deși nu s-au căsătorit niciodată, cei doi actori formează una dintre cele mai vechi relații din istoria Hollywood-ului. Ei formează un cuplu și în afara camerelor dar și pe ecrane în filme ca „Overboard”, „Swing Shift”, „The One and Only”, „Genuine” și „Original Family Band”.

Goldie Hawn și Kurt Russell

Matthew McConaughey și Kate Hudson

Cei doi actori sunt esențiali pentru ca o comedie romantică să fie perfectă, având o chimie extraordinară în timp ce joacă. Ei au lucrat împreună în 2003 pentru „How to Lose A Guy in 10 Days” și în 2008 pentru „Fool’s Gold”.

Kate Hudson și Matthew McConaughey