News

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit?

iulia.statie
December 16, 2020 11:37 AM

Este Dakota Johnson logodită cu Chris Martin? Actrița a fost văzută afișând cu mândrie un inel cu o piatră verde uriașă pe deget, ceea ce i-a făcut pe fani să speculeze că muzicianul a cerut-o în căsătorie.

Pe aceeasi temaCe frumoasă este fiica Melaniei Griffith şi a lui Antonio Banderas! Stella del Carmen are doar 23 de ani

Dakota Johnson a fost cerută în căsătorie?

Aceasta nu purta alte bijuterii pe mâna stângă, așa că inelul superb a atras toată atenția. Totuși, deși toată lumea stă cu sufletul la gură pentru a afla dacă urmează o altă nuntă între vedete, reprezentanții celor doi nu au făcut niciun comentariu deocamdată cu privire la o logodnă.

Dakota Johnson, în vârstă de 31 de ani și Chris Martin, în vârstă de 43 de ani, au fost văzuți prima oară împreună la o întâlnire în Los Angeles. De atunci, aceștia au încercat să stea cât mai departe de camere și nu au oferit foarte multe detalii despre relația lor. „Sunt foarte discreți. Se pare că le place să ducă o viață liniștită, iar lucrurile dintre ei devin din ce în ce mai serioase.”, spunea o sursă în aprilie pentru publicația People.

La începutul acestui an, între cei doi a existat o colaborare de succes, după ce Johnson a regizat un videoclip pentru trupa din care face parte Martin, Coldplay. „Experiența a fost frumoasă. Sunt atât de recunoscătoare pentru această oportunitate. Am lucrat cu artiști incredibili în fiecare departament. M-am simțit privilegiată pentru că am făcut acel videoclip.”, a dezvăluit actrița după lansarea piesei.

Cum se înțelege Dakota Johnson cu fosta soție a iubitului său

Și nu doar Chris Martin este total îndrăgostit de iubita sa. Se pare că fosta lui soție, Gwyneth Paltrow, are o părere extrem de bună de ea. „Eu pur și simplu o ador.”, a zis actrița pentru Harper’s Bazaar. Gwyneth și Martin au împreună doi copii, Apple, în vârstă de 16 ani și Moses, în vârstă de 14 ani.

Ba chiar, pe parcursul relației, Dakota și Martin s-au despărțit, dar Gwyneth a fost acolo pentru a îi ajuta să se împace. „Gwyneth a fost cea care i-a determinat pe Chris și Dakota să se împace.”, spunea o sursă pentru Us Weekly.