News

Damian Hurley s-a îmbrăcat ca mama sa, actrița Elizabeth Hurley

irina.letitia
July 26, 2019 10:25 AM

Așa mamă, așa fiu am putea spune uitându-ne la imaginile cu Damian și Liz Hurley! Damian i-a adus un tribut celebrei actrițe și s-a îmbracat aproape identic cu mama sa, recreând una din aparițiile iconice ale acesteia.

Damian Hurley s-a îmbrăcat ca mama sa, actrița Elizabeth Hurley

Damian, fiul frumoasei actrițe Liz Hurley, a împlinit recent 17 ani și devine din ce în ce mai cunoscut în lumea modei, unde activează ca model. Legătura extrem de strânsă dintre cei doi este vizbilă la prima vedere, cei doi semănând ca două picături de apă. Damian a moștenit frumusețea izbitoare a mamei sale, fapt ce i-a adus o serie de colaborări, iar cea mai recentă dintre ele îl propulsează ca imagine a noii campanii Pat McGrath Labs.

Damian și Liz Hurley
Damian și Liz Hurley

Celebrul brand de cosmetice și-a lansat noua linie de produse joi seară, în Londra, în cadrul magazinului de Selfriges. Damian a impresionat întreaga audiență cu look-ul său inedit.

Modelul a dorit să îi aducă un omagiu mamei sale, recreând ținuta purtată de Liz Hurley în 1994, la premiera filmului „ Patru nunți și o înmormâtare”. Atunci, Liz a ales o rochie incredibil de sexy, de la Versace și a apărut pe covorul roșu alături de partenerul său, Hugh Grant.

Ieri seară, Damian a ”copiat” ținuta mamei sale, interpretând-o în stilul personal. El a ales tot o ținută Versace, iar pe sacoul negru regăsim aceleași detalii sub formă de ace de siguranță pe care le-am admirat și pe rochia iconică purtată de mama sa.

Asemănarea este atât de izbitoare, încât însăși Liz Hurley a recunoscut că a fost impresionată de apariția fiului său.

Urmărește imagini cu cei doi, din prezent și trecut, în galeria foto!