News

Dana Nălbaru a vorbit despre drumul ei către succes: „Am avut un moment de panică ..”

Verdict.ro
November 5, 2018 13:05 PM

Pe Dana Nălbaru, succesul nu a făcut-o mereu fericită. Pentru o perioadă, artista a ales să se retragă din spațiul public și să petreacă mai mult timp alături de familie și de cei apropiați. Potrivit Unica, din experiență proprie, Dana le-a împărtășeste celor interesați, printr-un proiect numit „Redescoperă iubirea”, pașii pe care i-a făcut de-a lungul anilor pentru a-și găsi echilibrul emoțional.

Dana Nălbaru a vorbit despre drumul ei către succes: „Am avut un moment de panică ..”

Dana, ce înseamnă să fii puternic?

Părerea mea e că a fi puternic înseamnă a nu renunţa la a crede în tine, în puterea de a te raporta la tine însuţi şi la propriile nevoi. Înseamnă a nu-ţi conduce viaţa după părerile celorlalţi. Înseamnă a întelege că, atunci când ţi-e greu, e nevoie să te aşezi pentru o vreme fără să te simţi vinovat că faci asta. Apoi te poţi ridica şi poți merge mai departe. Cred că un om puternic îşi înţelege slăbiciunile şi şi le acceptă, rămâne în centrul lui şi caută răspunsuri şi nu vinovaţi.

Cum vedeai la 25 de ani succesul și cum îl definești acum? 

Deja la 25 înţelegeam diferenţa dintre succesul la public şi succesul care porneşte din mulţumirea faţă de tine însuţi. Dar mi-au luat mulţi ani după aceea să şi integrez aceste concepte atât de diferite. Succesul adevărat înseamnă azi acel moment în care mă pot aşeza cu capul pe pernă liniştită că am făcut lucruri bune.

Povestește-ne puțin despre momentul în care ai realizat că „succesul nu depinde de validarea celorlalți”

A existat un moment în care m-am uitat în oglindă şi nu mai ştiam cine sunt. Ceea ce eu doream în sufletul meu nu se potrivea cu ceea ce „piaţa” cerea de la mine. Uşor, uşor am înlăturat-o pe Dana cea adevărată. Am avut un moment de panică atunci, realizând că trebuie să mă adun, să mă redescopăr. Am făcut cât am ştiut şi mi-a stat în putinţă să îmi revin. A fost un proces foarte greu şi a durat câţiva ani. Dar am învăţat să fiu sinceră cu mine şi să mă raportez corect la oameni, situaţii şi probleme.