Fashion

Dana Rogoz a împlinit 33 de ani! Ce ținută a purtat vedeta cu ocazia zilei ei de naștere

Verdict.ro
September 27, 2018 12:48 PM

Dana Rogoz a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani! Deși multora dintre femei le este teamă să admită că au atins 30 de ani sau că au trecut de această vârstă, Dana se mândrește.

Pe aceeasi temaAntonia și Anda Adam, în pijamale la mall

Se mândrește cu aventurile din viața ei și cu tot ceea ce a reușit să realizeze până la acest moment.

Dana Rogoz a împlinit 33 de ani!

Așa cum ne-a obișnuit, Dana a purtat o ținută extrem de sofisticată și elegantă. În fotografiile superbe, vedeta poartă un costum Zadig&Voltaire (Sport Couture) și o pereche de pantofi Massimo Dutti. Dana a renunțat la accesorii, costumul ales fiind pe cont propriu suficient pentru un efect spectaculos!

Vedeta recunoaște că simte apropierea punctului culminant al romanului vieții ei. Iată ce descriere a scris actrița la una dintre fotografiile postate de la petrecerea ei aniversară:

„Imi imaginez cum ar fi o carte a cărei eroină trăiește fix viața mea de până acum. Ar fi un roman cu o intrigă puternică, dată de copilăria mea atipică. Ar fi pasaje pe care le-aș putea cataloga desprinse dintr-un univers fantastic. Altele, mai degrabă absurde.

Dar unde duce povestea asta? Unde duce?! Păi hai ca de acum înainte să umplu paginile numai cu momente epice. Punctul culminant îl simt aproape. Promit să am curaj să trăiesc viața asta din plin.” 

Imi imaginez cum ar fi o carte a carei eroina traieste fix viata mea de pana acum. Ar fi un roman cu o intriga puternica, data de copilaria mea atipica. Ar fi pasaje pe care le-as putea cataloga desprinse dintr-un univers fantastic. Altele, mai degraba absurde. Dar unde duce povestea asta? Unde duce?! Pai hai ca de acum inainte sa umplu paginile numai cu momente epice. Punctul culminant il simt aproape. Promit sa am curaj sa traiesc viata asta din plin. #33ani #linkinbio #danarogoz #danarogozcom

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on