News

Dana Rogoz a născut o fetiță! Prima fotografie cu micuța 

iulia.statie
May 20, 2020 16:55 PM

Dana Rogoz a adus astăzi pe lume o fetiță, o surioară pentru băiețelul ei și deși este extrem de obosită, aceasta trăiește cele mai frumoase momente.

Pe aceeasi temaDana Rogoz, o viitoare mămică model! Cât de bine arată vedeta deși este însărcinată în 6 luni

Dana Rogoz a născut!

La finalul anului trecut, Dana anunța că este din nou însărcinată, de data aceasta cu o fetiță. Vedeta a făcut minunatul anunț oficial pe Instagram, unde posta pe atunci câteva fotografii de la un shooting foto alături de micuțul său, Vlad și soțul ei, Radu Dragomir.

La fel ca și acum, anunțul era unul emoționant iar vedeta era extrem de fericită.

Dana Rogoz a postat o fotografie în care apare alături de micuța ei, chiar la câteva ore de la naștere. Ba chiar, aceasta a dezvăluit și numele micuței sale, Lia Elena. Mai mult, aceasta le-a oferit fanilor și câteva detalii despre nașterea sa, ținând cont că în ultima vreme ea a fost extrem de activă pe Instagram, împărtășind tot felul de idei cu admiratorii săi.

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris actrița pe social media.

 

View this post on Instagram

 

Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Încă de la începutul sarcinii, Dana a fost extrem de activă și le-a povestit fanilor toate peripețiile sale, gândurile pozitive dar și îngrijorările ce au încercat-o în această perioadă, ținând cont că pandemia a schimbat puțin decursul nașterilor.

Totul este bine când se termină cu bine, iar vedeta a adus pe lume o minunăție de fetiță și familia sa este acum completă, având și fată, dar și băiețel!