News

Dana Rogoz a publicat noi imagini cu burtica de gravidă! Este însărcinată în 30 de săptămâni

andreea voicu
March 22, 2020 14:01 PM

De frica coronavirusului, vedetele din România respectă cu sfințenie măsurile drastice luate de autorități.

Pe aceeasi temaDana Rogoz suferă de o boală incurabilă. Ce a dezvăluit vedeta

Este și cazul Danei Rogoz. Actrița, care este și însărcinată pentru a doua oară, a anunțat că nu a mai ieșit din casă de aproape două săptămâni.

Dana Rogoz a publicat noi imagini cu burtica de gravidă!

Pentru ea lucrurile s-au schimbat enorm în ultima perioadă. Dacă înainte era preocupată de amenajarea casei, acum situația s-a schimbat. Dana Rogoz a mărturisit că se gândește cu emoție și entuziasm la clipele în care o va aduce pe lume pe fiica sa, în condițiile în care România trece printr-o situație de criză.

În plus, Dana a publicat pe Instagram mai multe imagini cu burtica ei de gravidă, la care a adăugat un mesaj pentru toți fanii săi. Ea este însărcinată în 30 de săptămâni.

Am intrat în 30 de săptămâni. Am nenumărate întrebări fără răspuns legate de cum va fi lumea când se va naște ea. Până acum 10 zile îmi făceam griji de cum amenajăm casa, de bone, de alte chestii… glumițe. Am șters toate grijile vechi cu buretele. Am uitat de ele. Vom fi noi 4 și atât. Și indiferent de cum va fi lumea în afară, universul nostru de acasă va fi perfect, pentru ca va fi «contaminat» de iubire infinită’, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am intrat in 30 de saptamani. Am nenumarate intrebari fara raspuns legate de cum va fi lumea cand se va naste ea. Pana acum 10 zile imi faceam griji de cum amenajam casa, de bone, de alte chestii… glumite. Am sters toate grijile vechi cu buretele. Am uitat de ele. Vom fi noi 4 si atat. Si indiferent de cum va fi lumea in afara, universul nostru de acasa va fi perfect, pentru ca va fi „contaminat” de iubire infinita. #noi4 #cuibuperfect #thirdtrimester #pregnant #momtobe

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe