News

Dana Rogoz, fotografie emoționantă cu fetița ei

iulia.statie
June 1, 2020 16:37 PM

Bucurie imensă pentru Dana Rogoz! Vedeta a adus pe lume o fetiță și trece prin cele mai frumoase clipe, bucurându-se de cel de-al doilea copil.

Pe aceeasi temaDana Rogoz, despre gândurile avute înainte de sarcină: „Plângeam gândindu-mă că nu e ok să fiu mamă înainte să ..”

Dana Rogoz, surpriză pentru fani de 1 iunie

Dana anunța la finalul anului trecut că este însărcinată și va avea o fetiță, o surioară pentru băiețelui ei, Vlad. Vedeta a făcut anunțul oficial printr-o postare extrem de emoționantă pe social media, unde apărea alături de micuțul ei dar și de soț, Radu Dragomir.

Acum, vedeta a postat o fotografie cu fiica ei pe rețelele de socializare pentru a le face fanilor cunoștiință virual cu mica ei minune, cu ocazia zilei copiilor, 1 iunie. Micuța Lia Elena este cu adevărat superbă și i-a completat familia lui Dana Rogoz.

„Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o când ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viață. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, azi, de 1 iunie, ca mamă de doi copii. La mulți ani, minunilor!”, a scris actrița pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a facut-o cand ne-am intors acasa de la maternitate, in a treia ei zi de viata. Nu pot descrie in cuvinte bucuria care imi sufoca pieptul, azi, de 1 iunie, ca mama de doi copii. La multi ani, minunilor!

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Dana Rogoz s-a recuperat rapid, însă a fost puțin speriată pentru că nu i-a avut pe cei dragi alături de ea la naștere, din cauza pandemiei. Totuși, soțul și micuțul ei i-au făcut o surpriză și au vizitat-o la spital, în dreptul geamului de la salon.

Vedeta a avut o naștere ușoară și totul a decurs perfect, iar acum se bucură de a avea doi copilași și un mariaj superb.

„La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște. O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan o văd în poze și în imagini rudele.”, a povestit actrița pentru Antena Stars.

„Toate au decurs foarte ușor. N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine credeam că o să știu că de, trec a doua oară, dar a fost diferit și am adunat foarte multe povești despre perioada asta.”, a adăugat Dana.