News

Dana Rogoz își dorește bonă pentru al doilea copil

iulia.statie
February 27, 2020 14:45 PM

Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară și trăiește clipe minunate. Aceasta va aduce pe lume o fetiță, surioară pentru băiețelul ei.

Pe aceeasi temaDana Rogoz, o viitoare mămică model! Cât de bine arată vedeta deși este însărcinată în 6 luni

Mămica, extrem de activă, își ține fanii la curent cu orice decizie. Aceasta le povestește tuturor ce se întâmplă în sarcină, ce locuri a mai vizitat și cât de bine se simte.

Așa cum ne-a obișnuit, Dana nu a renunțat la pozele sale stylish, iar descrierile fac deliciul publicului. Acum, actrița este în căutare de bonă, recunoscând că este extrem de greu să te descurci fără un ajutor cu doi copii.

Dana Rogoz își dorește bonă pentru al doilea copil

„57/366 O zi lungă și grea. Încerc să îmi amintesc un moment bun, calm și încărcat de energie bună totuși: cafeaua de dimineață cu Radu, când am luat decizia ca pentru bebe 2 o să avem nevoie de un ajutor/bonă. Începem căutarile serioase, pentru că la Vlad nu am avut. Știu că va fi greu să găsim, dar și mai greu fără… Ceva sfaturi?”, a scris Rogoz pe Instagram.

De curând, vedeta și-a schimbat look-ul. Actrița a optat pentru a avea breton, aceasta fiind o încercare curajoasă. Fără dar și poate, ea arată senzațional, iar aici ne referim atât la noul look, cât și la faptul că și-a păstrat silueta perfectă și în sarcină. „Azi. Mi-am scos burtica și noua tunsoare la plimbare.”, a scris Dana.