News

Dana Rogoz, o viitoare mămică model! Cât de bine arată vedeta deși este însărcinată în 6 luni

iulia.statie
February 15, 2020 16:22 PM

Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară și trece prin cele mai frumoase clipe. Aceasta este o mămică model și se menține activă, deși este însărcinată în 6 luni.

Pe aceeasi temaDana Rogoz e însărcinată! Anunțul vedetei a fost unul emoționant

Actrița chiar a fost într-o vacanță plină de aventuri alături de familie, în Sri Lanka, unde a putut să vadă fel și fel de locuri și să întreprindă foarte multe activități inedite.

Burtica nici măcar nu se vede, însă nu ar trebui să ne mire. Nici la prima sarcină Dana Rogoz nu a luat foarte mult în greutate și probabil așa se va întâmpla și acum.

Dana Rogoz, o viitoare mămică model! Cât de bine arată vedeta deși este însărcinată în 6 luni

Numeroasele poze postate pe rețeaua ei de socializare arată cât de bine se menține vedeta, iar în urmă cu doar câteva zile ea a fost la emisiunea lui Teo, unde s-a pozat alături de prezentatoare. Dana a arătat spectaculos, așa cum ne-a obișnuit, iar silueta sa pefectă era pusă în evidență.

 

View this post on Instagram

 

Azi, acum, in vizita la Teo ?

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Mai mult, aceasta mereu se împărtășește fanilor orice se întâmplă în viața ei, punându-i la curent cu orice eveniment emoționant.

„Trec săptămânile prea repede, iar asta mă sperie un pic. Iar serile, când fac aceste rezumate, încep să mă gândesc tot mai mult la câte mai am de făcut până intru în al treilea trimestru și câte până nasc. Căci am energie, mă mișc ușor, nu am probleme, așa că îmi tot umplu agenda cu diverse întâlniri, repetiții, filmări, spectacole. Sper să am timp și de lenevit, căci știu ce urmează după…”, a scris vedeta pe Instagram.