News

Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 8 ani de căsnicie! Cum au marcat momentul

iulia.statie
July 10, 2020 11:54 AM

De la căsătoria civilă dintre Dana Rogoz și soțul ei au trecut opt ani. În prezent, aceștia se bucură de doi copilași și trăiesc o poveste de dragoste superbă și extrem de discretă.

Pe aceeasi temaDana Rogoz a născut o fetiță! Prima fotografie cu micuța 

Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 8 ani de căsnicie

Pentru a marca emoționantul moment, cei doi au decis să își facă un cadou special, iar actrița a povestit totul pe contul ei social media. Deși anul 2020 a venit plin de provocări, pentru Dana Rogoz a avut și multe bucurii. Aceasta a devenit mămică pentru a doua oară, iar acum, ea și soțul ei au decis să facă o investiție pe termen lung.

„Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară ca doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța, dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie bună și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am facut cadou la această aniversare. La mulți ani, nouă! #dragoMIRII #8ani de la #cununiacivila.”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

191/366 Acum 8 ani am spus DA si am semnat pentru prima oara ca doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru casuta noastra dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape ca sta sa cada, saracuta, dar abia asteptam sa o renovam si sa o umplem de voie buna si amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am facut cadou la aceasta aniversare. La multi ani, noua! #dragoMIRII #8ani de la #cununiacivila

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Dana Rogoz se pregătește de botezul fiicei sale

Pe 20 mai, Dana Rogoz aducea pe lume o fetiță superbă, iar familia ei era completă, fiind împlinită că are o fetiță și un băiețel. Cum nașterea a fost ușoară, deși nelipsită de temerile din cauza coronavirusului, aceasta se pregătește acum de un alt eveniment important din viața ei, anume botezul fiicei sale. Actrița nu a spus încă data la care va avea loc frumosul eveniment, însă, își dorește să fie unul extrem de discret, alături de familie și apropiați.

Mai așteptăm. Sincer, dacă nu se schimbă reglementările… Încă nu știm, s-ar putea poate spre august, dar vedem și cum se întâmplă, cum evoluează lucrurile. Dar dacă ar fi, ar fi probabil tot așa ceva la aer, cu prieteni foarte apropiați, adică nu cu mare tam-tam.”, a spus vedeta în emisiunea ‘Vorbește lumea’.