News

Dana Rogoz suferă de o boală incurabilă. Ce a dezvăluit vedeta

andreea voicu
April 12, 2019 13:31 PM

Vești triste pentru Dana Rogoz! Vedeta și-a făcut curaj și a vorbit despre boala incurabilă de care suferă. Este pentru prima dată când Dana Rogoz povestește despre această afecțiune.

Pe aceeasi temaCum a fost cerută Dana Rogoz în căsătorie. „Tot momentul cererii în căsătorie s-a petrecut în prima noastră ..”

Dana Rogoz a mărturisit că se confruntă cu hipertiroidism de ani de zile. Boala nu poate fi tratată și necesită tratament tot restul vieții. În cazul în care medicamentele nu sunt luate corespunzător, bolnavul poate avea probleme cu greutatea sau dereglări hormonale.

Dana Rogoz suferă de o boală incurabilă. Ce a dezvăluit vedeta

Și asta contează (n.r kilogramele în plus), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat Dana Rogoz pentru Viva!