News

Dana Rogoz, totul despre botezul fetiței sale

iulia.statie
June 21, 2020 11:30 AM

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță în luna mai, iar acum se pregătește de un eveniment extrem de important, anume botezul micuței sale.

Pe aceeasi temaDana Rogoz, despre gândurile avute înainte de sarcină: „Plângeam gândindu-mă că nu e ok să fiu mamă înainte să ..”

Când o va boteza Dana Rogoz pe micuța Lia

Deși Dana nu a spus exact data în care va avea loc evenimentul, aceasta a dezvăluit că s-ar putea să fie organizat în luna august, iar petrecerea va fi una neobișnuită și extrem de discretă, doar cu prietenii apropiați. „Mai așteptăm. Sincer, dacă nu se schimbă reglementările… Încă nu știm, s-ar putea poate spre august, dar vedem și cum se întâmplă, cum evoluează lucrurile.”, a povestit actrița la emisiunea ‘Vorbește lumea’.

„Dar dacă ar fi, ar fi probabil tot așa ceva la aer, cu prieteni foarte apropiați, adică nu cu mare tam-tam.„, a adăugat aceasta.

Vedeta a avut parte de o sarcină ușoară, chiar dacă nu a fost lipsită de temerile din cauza coronavirusului. Aceasta s-a bucurat pe tot parcursul sarcinii de o siluetă de invidiat, postând fotografii inedite ce arătau că nu a luat multe kilograme în plus.

Cât despre nașterea micuței Lia Elena, vedeta nu a avut probleme, însă, a recunoscut recent că s-a temut pentru că nu i-a avut aproape pe cei dragi ei din cauza condițiilor speciale impuse de autorități pentru a nu răspândi virusul.

„La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște. O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan o văd în poze și în imagini rudele.”, povestea aceasta pentru emisiunea Antena Stars.

„Toate au decurs foarte ușor. N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine credeam că o să știu că de, trec a doua oară, dar a fost diferit și am adunat foarte multe povești despre perioada asta.”, a spus vedeta după naștere.