News

Dana Rogoz, tradiție de primăvară alături de băiețelul ei! Vlad a împlinit 6 anișori

iulia.statie
March 1, 2020 14:25 PM

Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară și așteaptă o fetiță! Vedeta trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, iar băiețelul ei abia așteaptă să își cunoască surioara.

Pe aceeasi temaDana Rogoz, o viitoare mămică model! Cât de bine arată vedeta deși este însărcinată în 6 luni

Viitoarea mămică este extrem de activă și mereu își surprinde fanii cu fel de fel de fotografii. Aceasta își ține admiratorii la curent cu întâmplările de zi cu zi, iar ultima sa postare o surprinde alături de băiețelul ei.

Dana Rogoz pozează alături de micuțul ei în fiecare an, în același loc. Aceasta a postat o serie de fotografii emoționante în care se observă cât de mult i-a crescut băiețelul, iar în ultima poză burtica de gravidă este foarte vizibilă.

Dana Rogoz, tradiție de primăvară alături de băiețelul ei! Vlad a împlinit 6 anișori

Mai mult, fotografia simbolizează ziua de naștere a băiețelului său, Vlad, ce astăzi a împlinit 6 anișori.

„Aceiași oameni, același loc și, totuși, totul atât de diferit. Și de frumos! 6 ani plini de fericire. La mulți ani, Vlad! Uite așa au trecut anii peste noi…”, a scris vedeta.

Dana Rogoz a ținut să le explice fanilor de ce face aceeași poză în fiecare an, pe blogul său. Fără dar și poate, povestea din spatele fotografiei este una foarte emoționantă.

„Anul acesta am avut cele mai mari emoții revenind la Muzeul National de Artă Contemporană, pentru fotografiile aniversare. Pentru cei care nu știu cum a început totul, e cazul să fac un mic istoric: pe 28 feb 2014, adică fix cu o zi înainte să se nască Vlad, m-am dus să vizitez o expoziție de la MNAC, împreună cu Radu. Mă gândeam că urmează să nasc și apoi o ratez complet.”, a scris Dana pe blogul său.

„Sarcina era programată pe 5 martie. Așa că mi se părea că pot sta liniștită, pot urca și coborî trepte fără probleme… Nu știu daca a avut sau nu legătură, cert e că pe 1 martie dimineața au început contracțiile, iar la 8 seara s-a născut Vlad Luca Dragomir. Cea mai fericită clipă a vieții mele. Indiscutabil.”, a adăugat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Stiti ce zic? ????????

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on