News

Dana Săvuică revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

andreea voicu
August 22, 2018 14:57 PM

Dana Săvuică revine în televiziune, după o pauză îndelungată. Ea va prezenta o rubrică săptămânală, cu diverse subiecte de frumusețe pentru femei, în cadrul emisiunii ‘Vorbeste lumea’, de la Pro Tv. În prezent, emisiunea este prezentată de Cove și Adela Popescu.

Pe aceeasi temaPrințesa Eugenie și-a ales domnișoarele de onoare! Cine o va conduce la altar

De asemenea, Dana Săvuică va trebui să testeze toate produsele și tratamentele pe piele, înainte de a le prezenta telespectatorilor.

Dana Săvuică a lansat chiar și o carte. Cartea Danei cuprinde povestea propriei vieţi, îmbinând elemente fictive cu pasaje care s-au întâmplat într-adevăr în viaţa vedetei.

Dana Săvuică revine în televiziune

„Această carte am scris-o de multe ori în vis. Îmi doream demult să aștern pe hârtie amintiri, gânduri, chiar și fantezii. Am reușit să o scriu într-un an de zile, încurajată de echipa fantastică a Editurii Univers. Un alt imbold a fost și faptul că tatăl meu a acceptat să redau în carte câteva dintre evenimentele mai speciale din cariera lui de diplomat, la care noi, familia, am asistat. Poate am continuat să scriu de rușine, ca să nu-l dezamăgesc pe tata. Deși în lumea mea, văzută din afară ca strălucitoare, ușoară și poate chiar superficială, un astfel de demers serios ar putea ridica semne de întrebare. Despre asta este vorba în carte. Despre temeri și felul în care am trecut peste ele.

Despre evoluția mea ca om, pornind de la copilul care am fost și care, trag nădejde, încă există în sufletul meu. Cartea este o autoficțiune, o călătorie în timp a unui copil dintr-o familie de diplomați provenind dintr-o țară comunistă.

Un copil ajuns într-o lume diametral opusă celei pe care o cunoștea, descoperind-o in tari precum Indonezia si Sri Lanka. Am scris această carte din suflet. Cu multă emoție și sinceritate, dar pigmentată si cu ficțiune, schimbând personaje, locuri sau fapte. Până la urmă, cu toții ne inspirăm din viață, dar ceea ce îmi place mie cel mai mult este că scrisul mă lasă să evadez, să explorez, să fantasmez fără să îmi impună granițe. Sper ca fiecare cititor să simtă emoția din această carte și să empatizeze cu ea”, a mărturisit Dana Săvuică în cartea sa.