News

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Gabriela Prisăcariu

iulia.statie
January 9, 2020 13:28 PM

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Gabriela Prisăcariu! Prezentatorul TV și-a dat seama că aceasta este femeia lângă care își dorește să își petreacă viața, iar inelul ales a fost pe măsură.

Pe aceeasi temaDani Oțil, vacanță de vis alături de iubita sa! Unde au petrecut aceștia

După ce acesta i-a pus inelul pe deget, Gabriela a postat o fotografie pe un site de socializare pentru a le împărtăși fanilor frumoasa veste. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și formează o pereche de vis!

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Gabriela Prisăcariu

Relația lor a evoluat extrem de frumos în ultima vreme, cei doi fiind foarte fericiți împreună. Aceștia se bucură acum de o vacanță relaxantă în Mexic, iar prezentatorul a găsit această locație perfectă pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui, potrivit Viva!.

Dani Oțil este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, însă iubita sa nu s-a putut abține din a le arăta și fanilor o fotografie cu frumosul inel, iar aceștia au reacționat imediat prin urări de bine.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Gabriela Prisacariu ???? (@gabriela.prisacariu) on

Cu acestea fiind spuse, ne rămâne să așteptăm nunta, ce suntem sigure că o să fie extrem de frumoasă. Gabriela a acceptat cererea, deși, cu siguranță, Dani a avut foarte multe emoții înainte de a-și cere iubita în căsătorie.